Heart ache

Well today's another day of what's left to be loved. Hmm aku rasa makin hari makin hambar. Ws pun dia reply after an hour bla bla. The only time yg ada is when malam nak tidur baru ws and call just to say goodnight.

I miss the old us. I miss the old us yg tak prnh get bored of each other. We always have something to talk about. It's just aku rasa mcm our love is fading. Sakit mcm mana pun aku still layan dia mcm biasa. Replied her ws as soon as possible and then again she left me hanging. Mcm dh biasa buat aku mcm ni.

Kenapa kau still biar aku sayang kau? kenapa kau tak blah? kau tahu aku takkan tinggalkan kau kan? Kau bagi aku harapan yg one day kau akan lupakan dia but the fact is we both know that kau still berharap utk getback dgn dia. Halangan nya cuma aku kan? knp kau tak lepaskan aku?

Aku sakit faa. Aku penat dgn smua ni. Aku ada kau tapi mcm takda. Kau faham tak? If u think that we're not in the same page anymore why did u still holding me on? Kau tak kesian ke kat aku? Kalau tknk ckp tknk. Jgn sbb nk jaga hati aku kau diamkan. Bcs itu lagi sakit.

Wtv it is. I'm still hoping that we'll make it thru :(