Volgende Nike Air Max 2017 Wit nadat de thorax

Volgende Nike Air Max 2017 Wit nadat de thorax en aan de voorzijde komt de 'buik', en zijn rootthe 'navel'. Onder deze wortel bilateraal deel is de 'flank': de onverdeelde deel onder de navel, de "buik", het uiteinde ofwhich is het gebied van de "schaamhaar; boven de navel the'hypochondrium '; de holte gemeen de hypochondrium en theflank de darm holte.
Die als Air Jordan 11 Heren een brace gordel aan de achterste delen is het bekken, en vandaar zijn naam (osphus) krijgt, want het is symmetrisch (isophues) in het uiterlijk; van het fundament het deel voor rust onis aangeduid als de 'romp', en het deel waarop de dij draaipunten istermed de 'bus' (of acetabulum). De 'baarmoeder' is een deel uit eigen aan de vrouwelijke; en de 'penis' ispeculiar aan de man. Dit laatste orgaan is externe en gelegen atthe uiteinde van de romp; het is samengesteld uit twee afzonderlijke delen: ofwhich de extreme deel is vlezig, verandert niets in grootte, en iscalled de eikel; en rondom het is een huid verstoken van anyspecific titel, die omhulsel als het in stukken nooit growstogether opnieuw worden gesneden, meer dan doet de kaak of het ooglid.
En theconnexion Air Jordan 5 Dames tussen de laatste en de eikel wordt de frenum. Theremaining deel van de penis bestaat uit kraakbeen; het is easilysusceptible van de uitbreiding; en het steekt en verdwijnt in thereverse routebeschrijving naar wat waarneembaar in de identieke orgel incats is. Onder de penis zijn twee 'testikels', en de integumentof daarvan is een huid die wordt aangeduid als de 'scrotum'. Testikels zijn niet identiek met het vlees en zijn niet altogetherdiverse van. Maar door en door zullen wij behandelen in een uitputtende wayregarding al deze onderdelen. Air Jordan 5 Heren Het privaat gedeelte van het vrouwtje karakter tegengesteld aan die Ofthe man.