Met andere Nike Air Max 2017 Zwart

Met andere Nike Air Max 2017 Zwart woorden, het deel onder het schaambeen hol orreceding, en niet, zoals het mannelijk orgaan, uitsteekt. Verder thereis een 'urethra' buiten de baarmoeder; welk orgaan dient als een passagefor het sperma van de man, en als een uitlaatklep voor vloeistof uitscheiding toboth seksen) .De deel aan de hals en de borst voorkomende is de 'keel'; the'armpit 'is gebruikelijk naar de andere kant, arm en schouder; en de 'lies' iscommon te dijen en buik.
Het gedeelte in Nike Air Max 2017 Heren de dijen en billen isthe "perineum", en het gedeelte buiten de dijen en billen is the'hypoglutis'.The voorste delen van de romp zijn nu opgesomd. Het gedeelte achter de borst wordt genoemd de 'achterkant'. Delen van de rug zijn een paar van 'schouderbladen', the'back-bone ', en onderaan ter hoogte van de buik in de kofferbak, de' lendenen '.
Man, dan Nike Air Max 2017 Dames heeft een bovenste en een onderste deel, een receptie en een backpart, een rechter en een linker kant. Nu de rechter en de linker kant arepretty goed zowel in hun onderdelen en identieke overal, behalve datde linkerkant is de zwakste van de twee; maar de achterkant delen doen notresemble de voorzijde die, noch de lagere het bovenste: onlythat deze bovenste en onderste delen kan worden gezegd dat een anotherthus lijken ver, dat, als het gezicht mollige of mager, de buik is plumpor mager te corresponderen ; en dat de benen komen overeen met de armen, andwhere de bovenarm is kort de dij is meestal kort ook, andwhere de voeten Air Jordan 11 Dames zijn kleine handen klein zijn navenant.