Nike Air Max 2017 Wit de ledematen

Van Nike Air Max 2017 Wit de ledematen, een set, de vorming van een paar, is 'de armen'. Om de armbelong de 'schouder', 'bovenarm', 'elleboog', 'voorarm', en 'met de hand'. Gemeenschappelijk voor het bovenste en onderste deel van de romp zijn the'ribs ', acht aan beide zijden, voor wat betreft de zogenaamde zeven ribbedLigyans er is geen betrouwbaar bewijs ontvangen.
Om de Air Jordan 11 Heren hand te behoren de 'palm', en de vijf 'vingers'. Het deel van thefinger dat buigt wordt genoemd 'knokkel', het deel dat is inflexibleis aangeduid als de 'phalanx'.The grote vinger of duim is single-jointed, de andere vingers zijn dubbel gebroken. Het buigen van zowel de armand van de vinger vindt plaats van buiten naar binnen in alle gevallen; enhet arm buigt bij de elleboog. Het binnenste gedeelte van de hand wordt genoemd thepalm ', en is vlezig en gedeeld door de gewrichten of lijnen: in het geval oflong-woonden mensen met één of twee aan de overkant van de uitbreiding, in het geval Ofthe kortstondige door twee, niet zo te breiden. De verbinding tussen de hand andarm wordt aangeduid als de 'pols'. De buitenkant of de rug van de hand issinewy, en heeft geen specifieke aanduiding.
Er is nog Air Jordan 5 Dames een dubbele ledematen, het 'been'. Van dit onderdeel thedouble-knobbed deel van de 'dij-bone', het schuivende deel Ofthe 'knieschijf', de dubbele uitgebeend deel van de 'poot' wordt genoemd; het voorste deel van thislatter wordt aangeduid als de "shin", en het gedeelte achter het "kalf, waarbij het vlees sinewy en veneus soms getrokken upwardstowards de holte achter de knie, zoals bij mensen withlarge heupen, en in andere gevallen naar beneden getrokken. De hinder partof de voet is de 'hiel'; aan de voorkant ervan de verdeelde partconsists van "tenen", vijf in getal; het vlezige deel isthe onder 'bal'; de bovenkant en achterkant van de voet en heeft noparticular sinewy benaming; van de teen, een deel is de 'nagel' andanother de 'gezamenlijke', en de nagel is in alle gevallen aan het uiteinde, en tenen zijn Air Jordan 5 Heren zonder uitzondering enkele gelede.