rafturi metalice

Raft Metalic

Sectorul prelucrarii metalelor a fost si el afectat de criza financiara. S-au Inregistrat scaderi ale productiei la nivel european. Cum era de asteptat, s-a semnalat de asemenea si pierderea locurilor de munca, desi acest lucru nu a afectat foarte mult scaderea productiei. Intreprinderile au fost prinse la mijloc, Intre ciocan si nicovala. Pe de-o parte, costurile ridicate ale energiei (daca ne gandim doar la echipamentele specifice industriei, cum sunt cele de debitare laser sau sudura) si ale materiei prime. Pe de-alta parte sunt utilizatorii care asteapta preturi reduse.

Puterea laserului influenteaza In mod direct grosimea materialului care poate fi taiat. In mediul industrial, echipamentele de debitare laser au In general puteri de 3-4 kW, acestea fiind capabile sa taie otel cu grosimea de 20 mm, inox de 12 mm si aluminiu de 8 mm. Exista si alte materiale care sunt debitate cu ajutorul aceleasi tehnologii, desi de obicei acestea fac obiectul atelierelor de creatie. Se pot debita materiale plastice, lemnoase, si altele ce prezinta duritate scazuta. BineInteles, echipamentele din aceasta categorie nu vor necesita aceasi putere ca un laser ce taie o foaie de otel de 20 mm.

Rafturi Metalice :O alta destinatie in care pot fi folosite dulapurile metalice si rafturile metalice sunt vestiarele pentru serviciile de urgenta. Provenind din seria de vestiare metalice, testate si verificate, aceste tipuri de vestiare sunt orientate in detaliu pentru utilizarea lor zilnica in conditii de lucru grele. Forma ergonomica asigura accesul rapid si sigur la hainele de lucru si echipamente.

Rafturi Metalice : Vestiarele metalice speciale pentru serviciile de urgenta sunt disponibile alaturi de gama variata de compartimente si accesorii. Pe langa intrebuintarea dulapurilor metalice si a rafturilor metalice in contextele mai sus expuse, arhiva firmelor, birourile firmelor, institutiile publice, sunt alte locatii in care este nevoie de ele. Depozitare documentelor in ordine si siguranta este esentiala in astfel de locuri.

Rafturi Metalice Multe alte contexte necesita dulapuri metalice, rafturi metalice, dulapuri pentru vestiare, sau vestiare metalice. De exemplu, vestiarele pentru haine de la o sala de sport, sau orice alta baza sportiva, fie ca sunt din gama standard, cu plinta sau cu bancuta, vestiarele metalice sunt perfecte pentru utilizarea lor zilnica datorita cosntructiei solide.

Raft Metalic Majoritatea companiilor din industria prelucrarii metalelor ofera servicii de debitare laser. Este una dintre cele mai avansate tehnologii din domeniu si – datorita constantei specializari si a goanei dupa inovatie In vederea supravietuirii Intr-un mediu foarte competitiv – deja un standard In domeniu. Debitarea laser se bazeaza pe un principiu destul de simplu: un fascicul coerent de lumina este generat dintr-un dispozitiv optic. Cu toate acestea, o parte din public atribuie tehnologia domeniului SF. Laserul (light amplification by stimulated emission of radiation) este o realitate, fiind folosit In diverse sectoare, cum ar fi cercetarea, medicina, comunicatiile, geologia, sa. Daca ai folosit dulapuri de vestiar, daca ti-ai ridicat corespondenta dintr-una dintre cutiile postale situate la parterul blocului In care locuiesti, daca ti-ai dotat garajul cu rafturi metalicesau cauti modele de garduri pentru casa ta, cel mai probabil ai beneficiat deja de un produs finit care a fost construit cu ajutorul acestei tehnologii.