De benen Air Jordan 5 Dames van alle

De benen Air Jordan 5 Dames van alle viervoeters zijn benige, pezig en vleesloze; andin feite zulks het geval is bij alle dieren arefurnished aan voeten, met uitzondering van de mens. Ze zijn alsounfurnished met billen; en dit laatste punt is duidelijk in een especialdegree bij vogels. Het is het omgekeerde met man; want er is nauwelijks anypart van het lichaam waarin de mens is zo vlezige als in de bil, thethigh, en het kalf; voor het deel van het been genoemd gastroenemia of isfleshy.
Van blooded Air Jordan 11 Dames en levendbarende viervoeters sommige hebben de voet cloveninto vele delen, zoals het geval is met de handen en voeten van de mens (forsome dieren, door de manier, zijn veel tenen, zoals de leeuw, de hond, en thepard); anderen hebben voeten in tweeën gespleten, en in plaats van nagels havehooves, als de schapen, de geit, de herten, en het nijlpaard; othersare uncloven van de voet, zoals bijvoorbeeld als de vaste-hooved dieren, het paard en de muilezel. Varkens zijn ofwel klieft oruncloven-footed; want er zijn in Illyria en in Paeonia en elsewheresolid-hooved varkens.
De Air Jordan 11 Heren evenhoevigen hebben twee cleftsbehind; in de vaste-hooved dit gedeelte continu en onverdeeld. Bovendien dieren sommige zijn gehoornde, en sommige zijn niet eveens grote meerderheid van de gehoornde dieren klieft, als de os, het hert, de geit; en een vaste-hooved dier met een paar horens hasnever nog ontmoet. Maar een paar dieren is bekend dat besingled-gehoornde en single-hooved, zoals de Indiase ezel; en een, naar oryx witthe, wordt enkel gehoornde en gespleten-hooved. Van alle vaste-hooved dieren de Indiase kont heeft alleen een astragalusor Huckle-bone; voor het varken, zoals eerder werd gezegd, ofwel vaste Air Jordan 5 Dames hoovedor klieft, en dus is er geen goed gevormde Huckle-bot.