Top 10 Webdesign Developments 2017

Posted by marlenefranklinctalk, 2 years ago

Webdesign En Webdesigners

Bij NTI studeer je niet alleen op jouw moment, maar rust je ook lekker even uit op jouw second. Speciaal voor de mensen die meer werk willen maken van hun website is er nu de praktische cursus Webpage designer. Je cadeaubon voor een cadeau naar keuze krijg je free of charge bij nieuwe inschrijvingen van 1 mei 2017 tot en met 15 mei 2017 met een startdatum voor 1 juni 2017 en waarvan het totale lesgeld minimaal € 200,- bedraagt. Je krijgt van ons 50% korting op een beroepsopleiding of (taal)cursus bij nieuwe inschrijvingen van 1 mei 2017 tot en met 4 webdesigner mei 2017 met een startdatum voor 1 juni 2017. De cursus Webdesign is door professionals samengesteld en een ervaren websitespecialist begeleidt je gedurende de hele cursus. Gedurende de cursus Webdesign staat praktijkgericht oefenen met ontwerpen centraal.

Bonus: je kunt tijdens de cursus Webdesign gebruikmaken van een gratis probeerversie van de webdesignsoftware CoffeeCup! Misschien wil je een website maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een hobby, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie web site. Tijdens de cursus Website maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod.

Bonus: je kunt tijdens de cursus Webdesign gebruikmaken van een free of charge probeerversie van de webdesignsoftware CoffeeCup! Misschien wil je een web site maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een hobby, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie web site. Tijdens de cursus Web site maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod.

Bonus: je kunt tijdens de cursus Webdesign gebruikmaken van een gratis probeerversie van de webdesignsoftware CoffeeCup! Misschien wil je een web site maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een pastime, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie website. Tijdens de cursus Web site maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod.

Bonus: je kunt tijdens de cursus Webdesign gebruikmaken van een free of charge probeerversie van de webdesignsoftware CoffeeCup! Misschien wil je een website maken voor je eigen bedrijf, of misschien is het een interest, hoe dan ook: de cursus Webdesign biedt je alle bouwstenen voor het maken van een mooie website webdesign. Tijdens de cursus Web site maken komen bijvoorbeeld onderwerpen als webdesign, vormgeving en multimedia uitgebreid aan bod.