Magazin online Penny Oficial Skateboard Europa

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra un skateboard pentru tine sau ca un cadou, iată un ghid pentru elementele de bază. Doriți ca piciorul din față să se afle sub un unghi între 45 și 90 de grade față de bord, pe măsură ce vă loviți. Este bine atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar imprimarea pe bord se potrivește cu roțile, pentru a obține un aspect uniform. Penny board Țineți genunchii ușor îndoiți și centrați gravitația în mijlocul plăcii.
Este demn de remarcat faptul că Zendejas a fost adus la bord de către Rodriguez după ce Carl Montoya a plecat pentru pășuni mai verzi în San Antonio. Cumpărarea unei plăci ilegale va duce doar la ruperea prematură și veți rămâne fără bord. Dimensiunea roții variază între cele două, de asemenea, în cazul în care roțile lungi sunt 70 mm și mai sus în diametru.
Și cu noul Longboard 36 "am vrut o placă mai mare, care să aibă capacitatea de a fi o placă lungă de croazieră, perfectă pentru sculptura pe trotuare sau având capacitatea de a se ocupa și de a funcționa la capătul de sus cu viteză și precizie. Ercero sa confruntat, de asemenea, cu întrebări asupra motivului pentru care a fost de acord cu o politică de campanie împotriva vânturilor fără aprobarea consiliului.

Mai târziu, Rendon a dorit ca bordul să numească clădirea REC după Torres, doar pentru a descoperi că politica TSC nu permite numirea clădirilor după persoane care sunt încă în viață. Este un sentiment ciudat, dar placa se aluneca in lateral si te face sa simti ca esti pe punctul de a cadea.
Pentru a continua în subiectul patina (dar nu și decor), recomand raportul Stories Skateboard care spune povestea nașterii skateboarding și cucerirea lumii. Și cei care-au-fost patinaj de ani de zile se poate începe tocare dealuri, sau chiar câteva trucuri să învețe cu ea.