Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong beg tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga lalu panas Carlo Rino 2012 menampilkan koleksi lengkap beg silang, genggam lalu tote yang menampilkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan di perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yang memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg have dan silang dalam ragam krim dan kelabu tua memberikan gaya ranggi serta terkini pada cuando pemakai manakala plead with sandang dengan rona jingga, biru dan kuning memperbanyak pesona oleh rantai kunci cetakan hati digantung agar agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yang ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg bisa dipanjangkan tali menjadi beg silang / ditanggalkan serta dibawa dalam genggaman persis mengubah pandangan terhadap guna beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead tangan jadi membuatkan personaliti serta penampilan Beg Tangan Murah kurang menyerlah, lebih bernilai anda sedikit yakin tidak merupakan saja saat berhadapan tetamu tetapi pada aktiviti seharian.

Beliau selakuala, menurut, tidak terencana telah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Produa Alza dalam depannya yang membuka pintu dan memutuskan beg mangsa kemalangan tadinya jalan rasgo.