Sănătatea Bărbaților

Ziua internaţională a bărbaţilor este sărbătorită în peste 60 de ţări ale lumii, la 19 noiembrie, şi are ca obiective sănătatea bărbaţilor şi a băieţilor, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, promovarea egalităţii între sexe şi prezentarea de modele masculine de urmat. Printre obiectivele Zilei Internaţionale a Bărbatului se numără: sănătatea bărbaţillor, promovarea modelelor masculine pozitive, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, contribuţia lor în societate, etc. Pentru a sărbători contribuțiile pozitive ale bărbaților pentru societate, comunitate, familie, căsătorie, îngrijire a copilului, precum și la mediul înconjurător.
netratarea la timp an unor maladii. Majoritatea bărbaților nu obișnuiesc să meargă la medic, iar dacă fac, de multe ori, nu urmează cu strictețe prescripțiile acestora. Amintiți-vă că sănătatea este esențială pentru producția organismului de hormoni. Inadecvat de nutrienți din dieta este un factor major în dezechilibru hormonal. Consumul de alcool în exces, consumul de glucide rafinate (dulciuri) are un efect negativ asupra nivelului de hormoni.
Pe piață există foarte multe medicamente. Principalul obiectiv al acestora este fie mărirea penisului, fie îmbunătățirea erecției. Majoritatea au efect temporar. De exemplu, bine-cunoscutul Viagra are efect pe termen scurt, iar variantele mai ieftine ale acestuia pot chiar să vă afecteze sănătatea. Aceste medicamente sunt foarte periculoase în cazul supra-dozelor și există riscul apariției unor efecte secundare. Max Potent conține doar componente naturale, care au un efect benefic și pe termen lung.ziua internationala a barbatului 2016
Reţineţi că această informaţie are un caracter de recomandare şi nicidecum nu substituie instrucţiunile medicului dumneavoastră. Informaţia respectivă numai completează cura individuală de tratament, ajutându-vă să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. Analizele periodice, de cel puțin dată pe an, pentru depistarea modificărilor prostatei sunt recomandate bărbaților deja, de la vârsta de 30-35 de ani, spun specialiștii.
Însă dr. Espinosa nu recomandă suplimentele cu arginină pentru tratamentul disfuncţiilor sexuale, deoarece acest compus este metabolizat rapid şi ar fi necesare doze mari şi zilnice, care pot pune în pericol sănătatea. În schimb, l-citrulina este mai eficientă şi ajută organismul să producă mai multă arginină, dar şi aceste suplimente trebuie luate în dozele recomandate, gratie că supradozarea poate duce la scăderea tensiunii arteriale.