Biostem – un produs original de la firma Bionatura

Biostem este un produs naturist creat de laboratoarele Bionatura ce ajuta la multiplicarea pe cale naturala a celulelor stem adulte.

Celulele stem sunt celule biologice care se pot diferenția în alte tipuri de celule și se pot diviza pentru a produce mai multe tipuri de celule stem. Ele se găsesc în biostem organisme multicelulare.

La mamifere, există două tipuri largi de celule stem: celule stem embrionare, care sunt izolate de masa biostem celule stem internă a celulelor blastociste și celule stem adulte, care se găsesc în diferite țesuturi. La organismele adulte, celulele stem și celulele progenitoare acționează ca un sistem de reparații pentru organism, alimentând țesuturile adulte. Într-un embrion în curs de dezvoltare, celulele stem se pot diferenția în toate celulele specializate - ectodermul, endodermul și mezodermul (vezi celulele stem pluripotente induse), dar și menținerea fluxului normal al organelor regeneratoare, cum ar fi sângele, pielea sau țesuturile intestinale.

Există trei surse cunoscute de celule stem autologe adulte biostem la om:

- Măduva osoasă, care necesită extracție prin recoltare, adică găurirea în os (de obicei femurul sau creasta iliacă).

- Țesutul adipos (celulele grase), care necesită extracție prin liposucție.

- Sângele, care necesită extracție prin afereză, în care sângele este extras din donator (similar cu o donare de sânge) și este trecut printr-o mașină care extrage celulele stem și returnează donatorilor alte părți ale sângelui.

Celulele stem pot fi de asemenea luate din sângele ombilical imediat după naștere. Dintre toate tipurile de celule stem, recoltarea autologe biostem implică cel mai mic risc. Prin definiție, celulele autologe sunt obținute din corpul propriu, la fel cum se poate depozita propriul sânge pentru proceduri chirurgicale elective.

Biostem ar putea fi un stimulent al celulelor stem adulte sanatoase tratament, un produs de regenerare celulară prezent planificat de Bionatura și specialiști. Biostem sanatate este format din protector și activator, 2 flacoane care stimulează maduva osoasa să creeze în mod natural o mulțime de celule stem adulte. Rolul tratament naturist celulelor stem adulte naturist este regenerarea țesuturilor, organelor, sângelui, oaselor. Prin această metodă naturala de recuperare a celulelor, Biostem sprijină, prin urmare, organismul să lupte împotriva radicalilor liberi, împotriva bolilor variate pe care oamenii la modă sunt vulnerabili. Cu Suplimentul naturist Biostem, laboratoarele Bionatura și îi ajută pe oameni cu un produs revoluționar pentru a spori sănătatea corpului. Ca și alte remedii naturale de la Bionatura, compoziția Biostem include plante medicinale. Bionatura și specialiști in naturiste au lucrat intens pe acest proiect cu medici, nutriționiști și cercetători pentru a concepe Biostem, acesta fiind produsul principal românesc sanatate care stimulează extinderea celulelor stem adulte.Celulele stem adulte sunt frecvent utilizate în diferite terapii medicale (de exemplu, transplantul de măduvă osoasă). Celulele stem pot fi acum cultivate artificial și transformate (diferențiate) în tipuri de celule specializate cu caracteristici compatibile cu celulele diferitelor țesuturi, cum ar fi mușchii sau nervii. Liniile celulare embrionare și celulele stem embrionare autologe generate Biostem prin transferul nuclear al celulelor somatice sau dediferențierea au fost, de asemenea, propuse ca candidați promițători pentru terapii viitoare.

Cercetările asupra celulelor stem medicina alternativa au crescut din constatările lui Ernest A. McCulloch și James E. Till de la Universitatea din Toronto din anii 1960.

Comanda acum online remediul natural Biostem inventat la compania Bionatura Plus din Romania pentru ca contine plante medicinale ce sunt bune la sanatate!