A Budapest játék lehetőségei

A Budapest játék lehetőségei

A Budapest játék több alternatívával érhető el, kisebbeknek és nagyoknak is. A legizgalmasabb esély egy óriási adrenalin többlet, ha erre vágysz, keress minket! A bungiee-jumping felejthetetlen, de már ki ne próbálta volna egyszer, a katapult is különleges élményt biztosít, de még így is van, ami ennél is hatalmasabb! A nálunk elérhető élmény csapatosan családdal, vagy ismerősökkel is átélhető a csapatnak eltérő leckéket, feladványokat kell kitalálnia ahhoz, hogy a romos bérlakás6omladozó bérlakás pincelabirintusából kiérjen.
Az élő kijutós játékok izgalmairól
Az élő kijutós játékok leginkább azoknak való, akik fel vannak készülve a legrázósabb helyzetekre is, a labirintus garantáltan tartós élményt biztosít! A labirintusunk egy élő szimulációs játék, melynek célja, hogy egy elzárt alagútrendszerből kell kimenekülni. A kijutáshoz szellemi és fizikai feladatokat kell megfejteni. A játékban érdekeltek két különböző pálya között is választhatnak, az egyikben egy rab szöktetést kell megcsinálni, a másikban egy alagút akadályain kell átmenni a sikerhez. Az élő kijutós játékok felejthetetlen élményt szolgáltatnak, ez mellett kiváló lehetősége a csapatépítésnek is.
Budapest szabaduló szoba lehetősége
A Budapest szabaduló szoba szimulációjának célkitűzése a szabadba kiérés. A színteret egy belvárosi régi bérház labirintusrendszere adja, a feladatok célja6célkitűzése, hogy eltérő logikai és fizikai rejtvények csapatosan történő megcsinálásával fel tudjátok törni a zárt átjárókat és kiérjetek a bérházból. A játék során minden csoport kap egy pánik kombinációt, mely használatával a folyamat azonnali hatállyal felbontható. A szimuláció nyilvánvalóan nem valós, de a tér profi kialakításával olyannak fogod érezni! A Budapest szabaduló szoba a gyerekeket szülői kísérettel engedi be, a tizennégy évet betöltötteket akár már szülők nélkül is!
Kalandos játékok minden korosztálynak