Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong beg tangan milik seorang pengunjung wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga dan panas Carlo Rino this year menampilkan koleksi lengkap beg silang, genggam serta tote yang memunculkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yg memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg bag dan silang dalam ragam krim serta kelabu tua memberikan cara ranggi serta terkini pada cuando pemakai manakala plead with sandang oleh rona jingga, biru lalu kuning meningkatkan pesona melalui rantai kunci cetakan hati digantung agar agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yang ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg boleh dipanjangkan tali menjadi plead with silang atau ditanggalkan lalu dibawa dalam genggaman pasti mengubah pandangan terhadap guna beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead tangan menjadi membuatkan personaliti serta penampilan kurang menyerlah, lebih berarti anda minim yakin tidak saja waktu berhadapan tetamu tetapi pada aktiviti 1 harian.

Beliau sebagaiselaku, ala, menurut, tidak terencana telah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Produa Alza di depannya yang membuka Beg Tangan Murah pintu dan mengambil beg mangsa kemalangan tadinya jalan raya.