Miturile de baza ale personajului Batman

Miturile de baza ale personajului Batman

Orasul Gotham are nevoie inca o data de ajutorul super eroului liliac. Intra in lista de jocuri cu Batman si apara orasul de amenintarea dusmanilor.

Portretizarea de la inceput al lui Batman a ajuns sa fie mai domestica in Detective Comics 38 (aprilie 1940) odata cu introducerea lui Robin in randurile revistei, acesta fiind copilul de ajutor al lui Batman. Testeaza toate super armele lui Batman in colectia de jocuri cu Batman de pe situl nostru. Poti conduce super masina eroului intunericului si poti face o vizita in faimoasa lui pestera.

Robin a fost inclus la sugestia lui Finger ca Batman avea nevoie de un Watson cu care sa vorbeasca. Vanzarile aproape ca se dublasera in ciuda preferinței lui Kane pentru un Batman care sa acționeze singur, astfel incepand era de promovare a copiilor aghiotanți. Hai la aventura alaturi de omul liliac si selecteaza colectia de jocuri cu Batman de pe bugy.ro.

Primul numar al duoului Batman a fost esențial nu numai din cauza introducerii unor raufacatori importanți, ca Jokerul și Catwoman, dar și pentru o poveste in care eroul impușca mortal cațiva giganți. Aceasta poveste a determinat-o pe editoarea Whitney Ellsworth sa impuna norma din punctul de vedere caruia personajul nu mai are voie sa omoare sau sa foloseasca o arma de foc. Toti antagonistii din seriile Batman asteapta sa fie infruntati in lista de jocuri cu Batman de pe situl nostru. Intra in pielea eroului liliac si scapa lumea de amenintarea dusmanilor diabolici.

 

In 1942, scriitorii și artiștii din spatele benzilor desenate cu Batman deja stabilisera multe dintre miturile de baza ale personajului. In anii care au urmat al doilea razboi mondial, DC Comics a adoptat o direcție editoriala noua care a schimbat realitatea sociala ca subiect pentru benzi, cu fanteziile pentru copii. Intra in lumea eroului intunericului si infrunta-i dusmanii de moarte. Acceseaza categoria de jocuri cu Batman si incepe acum aventurile cu eroul tau preferat.

Impactul acestei abordari editoriale a fost unul evident in benzile desenate cu Batman ale perioadei de dupa razboi; eliminat din intunericul maniacal al lumii benzilor de la inceputul anilor '40, Batman este in schimb portretizat ca și un cetațean respectabil și ca o figura paternala care locuiește intr-un mediu luminos și colorat. Batman si Robin te asteapta sa-i controlezi in cele mai spectaculoase aventuri. Lista de jocuri cu Batman iti sta la dispozitie oricand pe bugy.ro.