A plasztikai sebészet eljárásairól

A plasztikai sebészet eljárásairól

Alacsony költségű plasztikai sebészet felsőfokú minőségű beavatkozásokkal

Az olcsó plasztikai sebészet alkalmazása mindenkinek lényeges, hiszen az eljárások eléggé drága költségekkel járnak. De az árak mellett bizony a beavatkozás minőségéről sem lehet megfeledkezni, egyértelműen a mai technológiának és magas fokú orvostudománynak köszönhetően a műtéteknek nincs kockázata, de a kis esztétikai malőrök sem jók. Plasztikai sebészetünkön a kedvező kifizetni valók mellett, a magas fokú minőség is garantált. Az olcsó plasztikai sebészet megkeresése lehetetlen kihívás.

A plasztikai sebészet műtétei

Arcplasztika profin

Az arcplasztikai kezelésekkel megfiatalítható a meglazult arcbőr. Formássá tehető az orr, szélesebbé az ajkak, alakítani lehet fülek alakján, de ezek az eljárások már nem az arcplasztikai műtétekhez mondhatók, ezek különálló kategóriát képviselnek. A megnyúlt bőr feszessé tételére két különböző alternatíva is szolgál, a az injekciós feltöltés és a ráncfelvarrás. A ráncok feltöltés nem jelent örökre szóló megoldást, de a műtéthez nem kell egy darab sebészi vágást sem tenni. A ráncok felvarrása alkalmazásával a megnyúlt arcbőrt kiszelik, a kezelés alkalmával ejtett hajszál vékony metszés a bőr természetes vonalaiba esik úgy, hogy sehogy se legyen látható helyen. Az arcplasztikai sebészet eljárásainak semmilyen szem előtt lévő hege nem marad.

Arcplasztika kicsit más módszerekkel – anyajegy eltávolítása arcbőrről

Az anyajegy eltávolítása arcról leginkább sebészeti úton történik. Ez azért van, hogy a bőr az arcon nagyon szépen meggyógyul. Az anyajegy eltávolítása arcról babérlevél formájú vágással történik biztonsági kis szegély meghagyásával. Az anyajegyet egy egészben veszik ki, a kimetszés helyét varrják. Az eljárás után ideális esetben teljesen láthatatlan nagyon kicsi heg marad. A maradt heg kinézetén ronthatunk, ha a varratszedés előtt nem tartjuk meg rendesen az orvosi szabályokat, vigyázni kell, hogy a műtött bőrt például napfény égesse. Az anyajegy eltávolítás arcon és a test egyéb más végtagjain is a sebészi eszközökkel a leghatékonyabb.

A hasplasztikai eljárások és a zsírleszívás