Limuzin bérlés party szerviz lehetőségekkel

Limuzin bérlés party szerviz lehetőségekkel

A limuzin kölcsönzésről általánosságban
A nagy autók és így a limuzinok kultúrája, a limuzin bérlés is Amerikára nyúlik vissza. A limok eredendően, első sorban a tehetősebb emberek autójaként szolgáltak. Ezek az limuzinok csupán már kinézetükkel is tekintélyt parancsolók. A limuzinok utasterének elrendezése pedig minden szinten az eleganciát jeleníti meg. A Limo1 autóiban kényelmet nyújtó bőrülések, italos pultok és különleges hangulatvilágítás fogadja limuzinban utazni és lazulni vágyókat. Cégünk az American Dream Budapest Limousine Service KFT 1998 óta működik, célkitűzésünk az volt, hogy a limuzinok által nyújtott fényűzést és komfortot bárki megtapasztalhassa. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően extra szolgáltatásainkat és gépparkunkat úgy alakítottuk, hogy az a lehető legszélesebb skálán elégítse ki vendégeink igényeit. Minden területen arra törekszünk, hogy ügyfeleink legfurcsább kívánságait is ki tudjuk elégíteni. Nálunk mindig akciókkal lehetséges a limuzin bérlés!
A Limo1 nem csak limuzin bérléssel, hanem egyéb szolgáltatások szolgáltatásával, programszervezéssel is foglalkozik. Kicsiknek és felnőtteknek szolgáltatások egyaránt igénybe vehetők a Limo1-től, hatalmas választékú autó kínálatunknak köszönhetően pedig minden egyes eseményhez a leginkább passzoló járművet tudjuk nyújtani.
Esküvő limuzin
A házasság kötés igazán különleges alkalom, amelynek pompás eszköze egy esküvői limuzin. A limo1 – nél bérelhető limuzinok6járművek közül, három is tökéletesen passzol az esküvőhöz. A fehér BMW M535D, a fehér lincoln vagy a fehér Hummer H2 limuzin. Gondoljon csak bele milyen remekül mutathat az esküvői menet elején egy fehér limuzin. A limuzint magától értetődően a fotózásra is biztosítjuk, sőt extra szolgáltatásainkon belül a jármű feldíszítésére is lehetőség van. Weboldalunkon az extra szolgáltatások menüpont alatt olvashat aprólékosabban szolgáltatásainkról. Esküvőre tudunk intézni saját neves rendszámtáblát, lufi díszítést, egyedi matricákat valamint teljes körű virágdekorációt. Ráadásul, ha a házasodó pár úgy szeretné még a vörös szőnyeg biztosítása is megvalósítható, így igazán fényűző pompában tündökölhet minden ezen a különleges eseményen. Az esküvő limuzin kölcsönzéséről és különleges szolgáltatásainkról weboldalunkon6internetes oldalunkon tájékozódhat alaposabban.
Felnőtt programok a Limo1 szolgáltatásaiból