Een ensuite met en suite deuren maken uw woning pas echt compleet

Wie wil het niet? Een warme en gezellige sfeer in huis. Niets is toch fijner dan thuis komen in een huis dat ook echt als thuis aanvoelt. De meeste mensen besteden dan ook best wat aandacht aan het interieur en de uitstraling van hun woning. Het gebruik van kleur, bijpassend meubilair en woonaccessoires zijn hier een goed voorbeeld van. Ook verlichting speelt een belangrijke rol. Wanneer een ruimte niet goed verlicht is, of niet over sfeerverlichting beschikt, toont deze al snel donker en ongezellig. Toch komt het voor dat wanneer al deze elementen aanwezig zijn, er iets lijkt te ontbreken. In dit artikel een tip voor het creëren van de ultieme sfeer in iedere woning.

Enig idee wat een kamer en suite is? De meeste mensen zullen vast wel weten wat dit is, maar voor wie er nog niet eerder van gehoord heeft, volgt hier wat uitleg.
Vroeger was het gebruikelijk de woonkamer op te delen in twee aparte ruimtes wat de voor- en achterkamer genoemd werd. Dit opdelen gebeurde doormiddel van een ensuite met en suite deuren. Dit was als het ware een scheidingswand. Een ensuite bestaat uit schuifdeuren met aan zowel de linker als rechterkant kasten. Door de deuren te sluiten ontstonden er twee aparte ruimtes en door deze te openen juist weer één geheel. Het lijkt er nu op dat een ensuite slechts een praktische reden had, maar was naast praktisch ook zeer decoratief. Er werden vaak prachtige details in aangebracht en de en suite deuren werden in veel gevallen voorzien van gekleurd glas in lood of facet geslepen glas. Dit gaf de ensuite een schitterende uitstraling.

Hoewel dit oude gebruik helaas uit de mode raakte en alleen nog terug te vinden is in oude woningen, is de kamer en suite sterk in opmars. Het is namelijk mogelijk in iedere woning een ensuite aan te laten brengen. Uiteraard dient hiervoor een echte vakman te worden ingeschakeld die de ensuite van A tot Z op maat maakt. Het voordeel hiervan is dat de ensuite volledig volgens uw wensen ontworpen en vervaardigt kan worden. Wanneer de ensuite eenmaal is geplaatst is al snel merkbaar wat een enorme sfeermaker het is en hoe warm de uitstraling van uw woning is geworden. Kortom, indien u op zoek bent naar een unieke sfeermaker die uw woning doet stralen, kies voor een ensuite op maat!

Lees Meer:- http://www.kamerensuitespecialist.nl/restauratie