En suite deuren met glas in lood, ultieme sfeermaker

Herkent u dit? U heeft veel tijd gestopt in het inrichten van uw woning. U heeft nagedacht over de stijl, het kleurgebruik het de indeling. Er is tijd gestopt in het afstruinen van diverse woonboulevards, het vergelijken van meubilair en woonaccessoires en het uitzoeken van bijpassende muurverf of behang. Na te hebben geklust, het lange wachten op het nieuwe meubilair en het zoeken van de juiste plekken voor de diverse accessoires, zit het werk er op. Het interieur en de styling zijn klaar. Hoewel het ongetwijfeld een enorme verbetering is ten opzichte van het vorige interieur, is het mogelijk dat het eindresultaat niet is wat u ervan had gehoopt. Er ontbreekt iets, het voelt nog niet af, of niet warm en behaaglijk genoeg. Knap frustrerend, want u heeft er een hoop tijd, energie en geld ingestoken.

Hoe gaat u dit nou oplossen? Geeft u het op, of gaat u op zoek naar de ontbrekende schakel? Mocht uw budget het toelaten, dan is wellicht het laten plaatsen van een kamer en suite dé oplossing. Door uw kamer doormiddel van schuifdeuren met aan de linker- en rechterkant kasten op te delen, ontstaan er als het ware twee aparte ruimtes. Dit zorgt al direct voor een warme sfeer. Leuk is om de ene kant als zithoek of tv kamer te gebruiken en de andere kant als eetkamer. Ziet u het al voor zich dat u tijdens een etentje met vrienden de en suite deuren sluit en zo een gezellige en intieme sfeer creëert. Door te kiezen voor en suite deuren met gekleurd glas in lood of facet geslepen glas wordt deze sfeer nog meer benadrukt.

Om u meer duidelijkheid te geven over wat de mogelijkheden zijn, is het wellicht een idee een afspraak te maken met een ervaren vakman en specialist op het gebied van ensuite bouw. Hij kan al uw vragen beantwoorden en uw wensen vertalen naar een ontwerp volledig op maat. Een professional zal altijd gebruik maken van eersteklas materialen en de ensuite geheel conform uw wensen en budget vervaardigen. Er is geen betere sfeermaker denkbaar dan een kamer en suite. Informeer eens naar de mogelijkheden en overweeg of een ensuite voor u de ontbrekende schakel is.