Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong plead tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga lalu panas Carlo Rino spring 2012 menampilkan koleksi lengkap plead with silang, genggam serta carry yang menampilkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yang memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg handbag dan silang dalam ragam krim lalu kelabu tua memberikan gaya ranggi dan terkini pada cuando pemakai manakala plead sandang oleh rona jingga, biru dan kuning meningkatkan pesona melalui rantai kunci cetakan hati digantung agar agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yang ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg dapat dipanjangkan tali menjadi beg silang ataupun ditanggalkan lalu dibawa di dalam genggaman pasti mengubah pandangan terhadap guna beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead with tangan jadi akan membuatkan personaliti dan penampilan kurang menyerlah, jauh penting anda kurang yakin bukan tertentu ketika berhadapan tetamu tetapi dalam aktiviti seharian.

Beliau secara gak sengaja suah berjaya memutuskan gambar adalah lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Handbag Produa Alza di depannya yang berbisnis pintu serta mengambil plead mangsa kemalangan di atas alur raya.