Dyman Associates Risk Management articles: Cybersikkerhet bruke forsikring å motivere teknologi

Offentlig og privat sektor like sliter med cyber sikkerhetsspørsmål. Til tross for utviklingen av innovative problemløsning teknologier og systemer er mange små, mellomstore og store bedrifter fortsatt i stor risiko en cyber-angrep. Regjeringen kan ikke regulere disse angrepene uten riktig tilgang til forretningsinformasjon og privat sektor må regjeringen aggregering av omfattende data. Hva er den sanne verdien av informasjonsdeling og hvordan kan cyber forsikring sterkt hjelpe i denne prosessen med å opprette bedre cybersikkerhet?

 

I denne episoden av interne juridiske intervjuer Randy Milch Peter Beshar, konserndirektør og generelle råd av Marsh & McLennan, om hans vei til å bli sjefsjurist og hvordan bedrifter skal nærme seg spørsmålet om cybersikkerhet. Beshar startet på Marsh & McLennan straks søksmål ble innlevert mot dem av justisministeren Eliot Spitzer i 2004. Han diskuterer hvordan han behandlet som en ny juridisk rådgiver hos en bedrift i krise. Med aksjer ned, rangeringer ned og klienter, banker og ansatte opprørt lærte han å være nådeløst positivt og gjøre sterk beslutninger. Juridiske og interne advokater både nytte av sin kunnskap og erfaring.

 

Etter pause diskuterer Beshar cyber sikkerhetsrisikoer og hvordan de påvirker og næringslivet. Han forklarer Enterprise Risk Management (ERM): teknologiske nyvinninger kombinert med cyber forsikring som kjører og endrer menneskers atferd. I tillegg, sier han, regjeringen skal samhandle med private bedrifter å dele cyber trussel indikatorer og gir omfattende informasjon om å forebygge cyber-angrep. Spørsmålet om cyber risiko er utrolig utbredt i bedrifter i alle størrelser i dag, og det er viktig at vi skape varige systemer for forebyggende tiltak.

 

Peter Beshar er konserndirektør og juridiske rådgiver Marsh & McLennan selskaper, Inc. Han har et vell av erfaring som offentlig tjenestemann, som fremtredende store lov fast litigator og sjefsjurist for et globalt foretak. Beshar er kjent for sin erfaring med cyber risiko forsikring.