Кои дрехи ни правят слаби

Дрехите биха могли да прикрият или подчертаят проблемните части на вашето тяло, съответно е от много голямо значение да селектирате внимателно дрехите си. Научете как да селектирате дрехите си, ако искате да изглеждате визуално по-слаба.дамски поли

Ако дадена дреха не ви стои добре, но е чисто нова, това не значи, че трябва да я носите.Зарежете всички дрехи, които не ви стоят добре и ви карат да се чувствате некомфортно. Все пак главната цел е облеклото максимално добре да подчертава предимствата и да скрива недостатъците ви.

По-добре се откажете от късите блузи и ризи, ако талията ви е широка. В този случай вие сте късметлийка, защото късите ризи отдавна не са на мода. Сега те са заместени от по-дългите такива. Изберете една по-дълга и не прекалено вталена риза, за да се чувствате максимално добре.

В никакъв случай не си купувайте дрехи, които не са ваш размер само защото в миналото това е бил размера ви. Обречени на провал ще са и опитите да се вмъкнете в по-малък номер дрехи с идеята, че след няколко седмици ще отслабнете значително - това само ще ви накара да се чувствате некомфортно в кожата си. Широките дрехи също не са решение на проблема, просто си вземете дрехи, които да са подходящия за вас размер. Добре е да знаете, че тъмните цветове могат да ви направят да изглеждате по-слаба. Вертикалните райета са също един много добър избор, ако целите да изглеждате малко по-слаби.

Излишните килограми по бедрата и талията могат много лесно да бъдат скрити с една туника, идеалният избор за летните дни. Носете прави рокли и якета, които не привличат вниманието именно върху талията ви.

Хората с по-тънка талия и пълни бедра е препоръчително освен това да избягват вталените и къси блузи. Те само и единствено ще подчертаят разликата между горната и долната част на тялото ви. Носете блузки, които ви пасват перфектно и които скриват дупето ви. Идеалната опция за вас би била туника с обувки с висок ток. Високите токчета определено ще ви направят да изглеждате по-стройни и високи. Облечете нещо по-семпло надолу и акцентирайте върху горната част на облеклото си, за да привлечете погледа точно там. За подобни случаи най-удачни са правите модели.