gratis: kørsel lektion med BSM for hver læser og 10 pounds off næste fem sessioner.TÆNKER om at lære at driveh Vi har allieret sig med førende instruktør BSM til at tilbyde Evening Telegraph læsere et gratis kørsel lektion, plus pund 10 rabat på din næste fem.For at gøre det endnu lettere, din instruktør vil komme til dig, og slip du tilbage til dit hjem, skole eller arbejde - hvor det passer dig.

For at sikre, at alle nye drivere er korrekt instrueret i at tage til vejen, i fuld tillid til, BSM tilbyder en bred vifte af up-to-date teknologi og uddannelse teknikker.

Når man lærer at køre med BSM du vil blive givet gratis teoriprøve uddannelse, gratis Opfattelse af Farer uddannelse, en gratis Opfattelse af Farer mock test og meget mere.

Disse gratis tjenester er kun tilgængelige for BSM Elever og med teoriprøve og opfattelse af farer uddannelse bliver en integreret del af at få et kørekort, det er ikke underligt, at flere mennesker går med BSM.HVORDAN TIL AT KRÆVE

For at drage fordel af dette fantastiske tilbud, og for den Bedste Start i Motorsport, telefon BSM på 08457 276 276*. Derefter præsentere den relevante kupon (trykt højre) til din instruktør, når du tager din første lektion til at gøre krav på dine gratis kørsel lektion, plus pund 10 rabat på din næste fem lektioner.

Besøg BSM hjemmeside på www.bsm.co.uk

GRATIS KØRSEL LEKTION FOR ENHVER LÆSER

Navn Adresse Postnr.

For BSM-Center kun bruger:

Pep Ingen Kode-Center

Dato Værdi

Bil Nr LM/NE/01Tilbud ikke er gyldigt for alle nuværende BSM elever. Ingen fotokopier.

pounds 10 OFF NÆSTE 5 LEKTIONER FOR HVER LÆSER

Navn Adresse Postnr.For BSM-Center kun bruger:

Pep Ingen

Center Kode

Dato Værdi

Bil Nr LM/NE/02

Tilbud ikke er gyldigt for alle nuværende BSM elever. Ingen fotokopier.

BILLEDTEKST(S):

I TRYGGE HÆNDER: Få et gratis kørsel lektion med BSM

COPYRIGHT 2003 Coventry AviserIngen del af denne artikel kan gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra den copyright-indehaveren.Copyright 2003 Gale, Cengage Learning. Alle rettigheder forbeholdes.