Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong plead tangan milik seorang kunjungan wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga dan panas Carlo Rino spring 2012 menampilkan koleksi lengkap plead with silang, genggam serta carry yang menampilkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga dalam memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg bring dan silang dalam warna krim serta kelabu tua memberikan gaya ranggi juga terkini pada cuando pemakai manakala plead sandang akibat rona jingga, biru dan kuning meningkatkan pesona melalui rantai kunci cetakan hati digantung agar agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yg ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg boleh dipanjangkan tali menjadi plead silang atau ditanggalkan serta dibawa di dalam genggaman pasti mengubah pandangan terhadap kegunaan beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead with tangan jadi akan mengcreate personaliti dan penampilan kurang menyerlah, lebih penting kita kurang yakin bukan tertentu ketika berhadapan tetamu walaupun dalam aktiviti seharian.

Beliau secara gak sengaja sudah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki salahsatu kenderaan jenis Produa Ascenso di depannya yang membuka Beg Tangan Murah pintu dan mengambil plead with mangsa kemalangan di atas sarana raya.