Exprima-te si fii unic prin tricoul cu design personalizat

Daca ati crezut ca felurile in care iti poti exprima creativitatea sunt sa scrii un mesaj, sa scrii o poezie, sa desenezi o imagine sau sa compui o melodie, ei bine nu este asa. O modalitate simpla dar foarte atragatoare modalitate de a-ti exprima creativitatea este sa iti creezi propriul design de tricou. Acesta poate fi un mod unic de a-ti exprima creativitatea si individualitatea. De asemenea ai posibilitatea sa proiectezi un tricou personalizat pentru un eveniment specific, pentru grupul tau sau pentru firma ta.

Ai un eveniment de afaceri in viitor sau poate, un meci organizat pentru care echipa trebuie sa aiba un anumit tip de tricou? Poate pentru a ridica moralul pe un prieten sau o ruda care participa la un concurs care participa la un concurs pe echipe sau competitie? Poate aveti la scoala o anumita serbare scolara la care copilul dvs. are nevoie de un tricou cu un anumit mesaj, pentru echipa lui de sport sau poate vreti sa faceti publicitate unui produs nou pe care doriti sa il promovati?

Nu in ultimul rand, tricourile personalizate pot fi nu numai un instrument de publicitate pentru firme (logo) dar isi pot arata utilitatea si pentru moralul angajatilor deoarece creste sentimentul de apartenenta la organizatie si poate favoriza un spirit de echipa bun.

Pentru toate acestea si poate si pentru altele aveti posibilitatea pe site-ul nostru sa va alegeti tricouri cu mesaje sau sa comanzi produsul dorit in sectiunea "Personalizeaza acest produs".Potii alege sa personalizezi tricoul fata, fata-verso sau numai verso. In pagina fiecarui produs sunt marimile disponibile, culorile, o scurta prezentare a modului de folosire a studio designerului nostru online. Folosind Designerul Online este foarte simplu sa previzualizati articolele. Puteti sa va faceti o idee si sa experimentati culori pentru tricou, fonturi text, marimi, si imagini.