Elliott and Associates: Organisationskonsulent Specialist

Alle menneskelige organisationer, uanset om det er en business corporation, areligious betegnelse eller en regering institution, har commonstructural og operationelle funktioner, der kan vi næsten se på dem asliving organisme, som skildrer en række adfærdsmønstre. Som sådan opgave til programmering eller styre funktionen af en organisation kan opnås ved hjælp af visse principper, der gælder inden for de dynamiske systemer og processer, der er involveret i en organisation.

 

Elliott and Associates har vokset til at blive en velrenommeret organisatoriske udvikling konsulent (ODC), en unik og lydhør ressource for den moderne organisation. Som en ODC derfor kan Elliott and Associates give klienterne høring og problemløsning tjenesteydelser i forbindelse med deres organisation og hr kravene.

 

En stab af erfarne fagfolk fra Elliott and Associates står klar med kvalifikationer til at yde specialiseret bistand nødvendig for at opnå positive resultater i organisationsudvikling, fører til en mere effektiv og mere produktive organisation. Således har Elliott truffet på titlen på en specialist i "Organisatorisk Fitness", som det med rette fortjener.