Cele mai inedite modalitati practice de a realiza curatenie care iti pot usura activitatea

Cu totii face curatenie, fie ca ne place sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati unele obiecte sau lucruri de prin casa cu efort si rezultatul tot nu v-a placut.Ne-am propus prin acest articol sa va usuram munca si sa va prezentam cateva sfaturi bune dar practice de a curata.

Salteaua din camera de dormit este unul din lucrurile din imobil cel mai greu de curatat. De obicei, este indicat ajutor profesional efectuat la anumite intervale de timp. Insa si voi acasa puteti sa oferiti o atmosfera proaspat patului folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Indepartati cearsaful si protectia de saltea si apoi presarati o cantitate suficienta de bicarbonat cat sa acopere in totalitate suprafata; ulterior lasati cateva ore bune si in final aspirati.

In cate situatii urmele intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat dureri de cap? Reduceti tot procesul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si otet in proportii relativ egale. Apoi asezati vasul in cuptor si lasati-l timp de 2 minute la un program de incalzire ridicata. Aburii emanate vor inmuia resturile si tot ce va ramanede facut este doar sa stergeti cu o carpa pentru a le elimina.

Filtrul de cafeapoate capata dupa o vreme un miros urat; puneti cu 1/2 apa si 1/2 acid acetic si deschideti aparatul ca si cum ati face cafea. Lasati 1 ora ca otetul sa-si faca treaba iar ulterior goliti vasul si incepeti din nou procesul cu apa proaspata pana nu se mai simte mirosul de otet.

Stergeti mizeria de pe tablouri cuo felie de paine. Rezultatulva va uimi.

Cunoastem sfaturile doctorilor dentisti de a schimba periuta de dinti cel putin la 3 luni. Totusi si in aceasta perioada, periuta este umpluta de microbi care ne-ar putea afecta. Puneti un pahar cu acid acetic si puneti periuta acolo si aveti rabdare pentru cateva zeci de minute. Dupa aceasta veti capata o periuta cu mult mai putini intrusi periculosi.

Scapati de piatra de pe capul de dus cu otet. Plasati intr-o punga acid acetic iar ulterior aplicati si strangeti in jurul dusului Dupa putin timp aveti posibilitatea de a curata si ceea ce veti obtine va fi incredibil.

Tocatorul de legume poate fi curatat cel mai eficient cu lamaie si sare. Poti elimina astfel mirosurile urate care raman de obicei incorporate in el. Curatati bine cu jumatate dintr-o lamaie si sare de bucatarie iar pe urma clatiti cu apa.