Cateva idei practice de a face curatenie pe care le poti utiliza pentru a-ti usura activitatea

Cu totii face curatenie, fie ca ne dorim sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati anumite obiecte sau lucruri din incapere cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a placut.

Ne-am propus astazi sa va usuram munca si sa va detaliem cateva modalitati simple dar practice de a curata.Patul din camera de dormit este unul din lucrurile din imobil cel mai urat de curatat. De obicei, este bine asistenta profesional asigurat la anumite perioade de timp. Insa si voi acasa aveti posibilitatea sa oferiti o atmosfera proaspat saltelei utilizand binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Indepartati cearsaful si protectia de saltea si apoi aplicati o anumita cantitate de bicarbonat cat sa acopere intreaga suprafata; ulterior asteptati cateva ore bune si in final utilizati aspiratorul.

De cate ori urmele lipite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat batai de cap? Usurati intreg procesul astfel: adaugati intr-o cana cu de apa si otet in cantitati relativ egale. Apoi plasati vasul in cuptor si porniti-l vreme de 2 minute la un program de incalzire puternica. Aburii emanate vor inmuia resturile si tot ce va ramanede intreprins este doar sa stergeti cu o servetel cu scopul de a le elimina.Filtrul aparatului de cafeapoate genera in timp un miros urat; umpleti cu 1/2 apa si jumatate acid acetic si deschideti aparatul ca si cum ati face cafea. Asteptati 45 minute ca otetul sa-si faca activitatea iar ulterior goliti vasul si incepeti din nou reteta cu apa proaspata pana nu se mai simte mirosul de acid acetic.Eliminati mizeria de pe tablouri cuo chifla. Ceea ce veti obtinenu va va veni sa credeti.

Avem in vedere sfaturile medicilor stomatologi de a schimba periuta de dinti odata la 2 luni. Totusi si in aceasta perioada, periuta se umple de microbi care ne-ar putea afecta. Puneti un cana cu otet si lasati periuta acolo si asteptati pentru cateva ore. Dupa aceasta vei obtine o periuta cu mult mai putini intrusi periculosi.

Eliminati calcarul de pe dus cu otet. Turnati intr-o punga de plastic otet iar apoi aplicati si strangeti de-a lungul capului de dus Dupa o ora aveti posibilitatea de a curata si ceea ce veti obtine va fi extraordinar.

Tocatorul de legume poate fi curatat foarte eficient cu lamaie si sare. Poti inlatura in acest fel mirosurile urate care se pastreaza in mod nornal incorporate in el. Curatati cu incredere cu 1/2 dintr-o lamaie si sare normala iar pe urma clatiti cu apa.