5 moduri dovedite de a desfasura curatenie care iti pot simplifica munca

Cu totii efectueaza curatenie, indiferent daca agream sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati anumite obiecte sau articole din locuinta cu efort si rezultatul tot nu v-a multumit.

Ne-am stabilit astazi sa va usuram activitatea si sa va detaliem cateva metode simple dar eficiente de a curata.Salteaua din dormitor este unul din lucrurile din locuinta cel mai greu de curatat.In mod normal, este necesar ajutor specializat desfasurat la anumite perioade de timp. Insa si voi acasa aveti posibilitatea sa oferiti un aer placuta saltelei folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte cearsaful si protectia de saltea si dupa aceasta aplicati o anumita cantitate de bicarbonat astfel incat saacopere in totalitate suprafata; apoi asteptati cateva ore bune si apoi folositi aspiratorul.

De cate ori resturile lipite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Usurati intreg mecanismul astfel: turnati intr-un vas cu de apa si otet in rapoarte relativ similare. Dupa aceasta puneti cana in cuptor si porniti-l timp de 2 minute la un program de incalzire puternica. Aburii emanate vor inmuia resturile si ceea ce rezultade intreprins este doar sa stergeti cu o laveta cu scopul de a le elimina.

Filtrul de cafeapoate avea dupa o vreme un miros neplacut; umpleti cu 1/2 apa si jumatate otet si deschideti aparatul ca si cum ati face cafea. Lasati o ora astfel incat otetul sa-si faca treaba si apoi goliti vasul si repetati reteta cu apa curata pana nu se mai percepe mirosul de acid acetic.

Eliminati praful de pe tablouri cuun colt de paine. Ceea ce veti obtineva va uimi.

Avem in vedere sfaturile medicilor stomatologi pentru a schimba periuta de dinti cel putin la luni. Insa si in acest interval de timp, periuta este umpluta de microbi care ne-ar putea face rau. Puneti un vas cu otet si plasati periuta acolo si aveti rabdare pentru cateva ore. Dupa aceasta vei capata o periuta cu mai putini intrusi periculosi.

Inlaturati calcarul de pe capul de dus cu otet. Plasati intr-o punga normala otet si apoi infasurati si strangeti in jurul dusului Dupa o ora puteti clati si rezultatul va fi extraordinar.Tocatorul de legume se poate curatat foarte usor cu sare si lamaie. Veti reduce astfel mirosurile neplacute care sunt retinute in mod nornal incorporate in el. Racaiti temeinic cu 1/2 dintr-o lamaie si sare de bucatarie iar pe urma clatiti cu apa.