7 idei dovedite de a desfasura curatenie care iti pot simplifica activitatea

Fiecare dintre noi desfasoara curatenie, indiferent daca agream sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati anumite obiecte sau articole din locuinta cu efort si rezultatul tot nu v-a satisfacut.Ne-am propus in aceasta zi sa va facem mai usoara activitatea si sa va prezentam cateva modalitati usoare dar eficiente de a curata.

Patul din camera de dormit este unul din obiectele din imobil cel mai greu de curatat.In mod normal, este bine asistenta profesional asigurat la anumite perioade de timp. Insa si voi in propria locuinta aveti posibilitatea sa oferiti un aer placuta patului utilizand popularul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte lenjeria de pat si protectia de pat si ulterior aplicati o cantitate suficienta de bicarbonat cat sa acopere toata suprafata; ulterior asteptati cateva ore bune si in final folositi aspiratorul.

In cate situatii resturile intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat batai de cap? Reduceti tot mecanismul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si acid acetic in proportii relativ egale. Dupa aceasta asezati cana in cuptor si lasati-l timp de 2 minute la un program de incalzire ridicata. Aburii rezultati vor inmuia resturile si ceea ce rezultade facut este doar sa stergeti cu o laveta cu scopul de a le indeparta.Filtrul aparatului de cafeapoate avea in timp un miros urat; umpleti cu 1/2 apa si 1/2 otet si deschideti aparatul de parca ati crea cafea. Lasati 45 minute ca otetul sa-si faca efectul iar pe urma goliti recipientul si incepeti din nou reteta cu apa curata pana nu se mai constata aroma inconfundabila de acid acetic.Eliminati mizeria de pe tablouri cuo bucata de paine. Rezultatulnu va va veni sa credeti.

Suntem informati privind recomandarile medicilor stomatologi pentru a schimba periuta de dinti odata la 3 luni. Totusi si in in acest timp, periuta este umpluta de microbi care ne pot face rau. Umpleti un pahar cu otet si plasati periuta acolo si asteptati pentru cateva zeci de minute. La final veti avea o periuta cu mai putini microbi periculosi.

Inlaturati calcarul de pe capul de dus cu otet. Turnati intr-o punga acid acetic si apoi infasurati si strangeti de-a lungul capului de dus Dupa putin timp aveti posibilitatea de a clati si ceea ce veti obtine va fi remarcabil.

Tocatorul din bucatarile poate fi curatat cel mai rapid cu lamaie si sare. Se pot elimina in acest fel mirosurile neplacute care raman in mod nornal impregnate in el. Frecati cu incredere cu jumatate de lamaie si sare de bucatarie iar la final curatati cu apa.