Iti aratam 5 moduri pentru a pastra sub control curatenia din casa

Un apartament care este curat mereu nu este creat prin vraji magice, ci disciplina. Orice om se poate bucura tot timpul de o atmosfera curata, daca iei in considerare cateva sfaturi simple.

In situatia in care in acest moment te decizi sa efectuezi curatenie in casa, nu porni sa efectuezi totul intr-o anumita zi. Un factor cheie referitor la caracteristicile activitatilor de curatenie profesionala il reprezinta persoana care verifica activitatea de curatenie. Regularitatea cu care se desfasoara aceste teste si importanta pusa pe calitate atribuite controlorului creaza diferenta!

Un alt aspect deosebit de semnalat se refera la aplicarea codului de culori, ce poate combate transmiterea prin incrucisare a diferitelor microorganisme din unele zone din locuinta sau de la lucru. Corespunde cu un sistem de codare dezvoltat pentru curatarea perfecta a spatiilor.Doar cand te gandesti la cat vei avea de lucrul, vei fi ademenit sa lasi balta. Porneste cu o singura incapere si apoi consecutiv fa-le pe toate.

La final, mentinerea curateniei este secretul triumfului. Doar cateva minute alocate in fiecare zi strangand tot ce nu este pus in ordine te vor elibera de ceva ce poate fi dificil.

Obiecte de neconceput pentru a face curatenie

Straduieste-te sa nu pastrezi foarte multe articole decorative in locuinta. Aceste obiecte atrag praful si sunt foarte dificil de pastrat.

Depoziteaza undeva in casa cateva cutii pe care sa notezi destinatia si cateodata vezi ce mai e necesar de depozitat in acestea.

Chiar daca iti plac jucariile de pe refrigerator, renunta sa strangi un numar mare. Altfel, in gandurile tale va deveni balamuc din cauza obiectelor ingramadite si exact astfel va fi si in casa ta. Nici nu realizezi cat de mult pot induce micile memorii.

In privinta prafului, nu trebuie sa ai mereu o carpa si o solutie de curatat, o poti face zi de zi. Cel mai bine, achizitioneaza un instrument de curatat praful special si o data la 2 zile curata cu acesta. Vei aloca doar 5 minute cel mult sa cureti toata locuinta. Desigur, daca nu renunti sa urmaresti programele de stiri dupa ce faci curatenie cate un corp din mobila.

De asemenea, sa bagi aspiratorul foarte des este foarte stresant si obositor, dar poti sa dai o data la 2-3 zile cu mopul. Ai grija ca inainte sa cureti praful. Daca o faci apoi, muncesti inutil deoarece in timp ce maturi praful se va depune la loc.