Cateva sfaturi dovedite de a efectua curatenie pe care le poti utiliza pentru a-ti simplifica activitatea

Fiecare dintre noi face curatenie, chiar daca ne dorim sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati unele obiecte sau lucruri din incapere cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a satisfacut.

Ne-am propus astazi sa va simplificam munca si sa va detaliem cateva metode usoare dar practice de a curata.

Salteaua din camera de dormit este unul din lucrurile din locuinta cel mai urat de curatat.In majoritatea cazurilor, este necesar asistenta profesional efectuat la anumite intervale de timp. Dar si voi acasa puteti sa oferiti o ambianta curata patului utilizand binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte lenjeria de pat si protectia de pat si dupa aceasta puneti o cantitate suficienta de bicarbonat cat sa acopere toata suprafata; dupa aceasta asteptati cateva ore bune si in final folositi aspiratorul.In cate situatii urmele intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Simplificati intreg mecanismul astfel: turnati intr-o cana cu de apa si otet in proportii relativ egale. Dupa aceasta plasati cana in cuptor si lasati-l timp de 2 minute la un program de incalzire mare. Aburii emanate vor inmuia resturile si tot ce va ramanede intreprins este doar sa stergeti cu o carpa cu scopul de a le elimina.

Filtrul aparatului de cafeapoate capata in timp un miros urat; turnati cu jumatate apa si 1/2 acid acetic si deschideti aparatul ca si cum ati face cafea. Lasati 45 minute ca otetul sa-si faca activitatea iar pe urma goliti vasul si incepeti din nou reteta cu apa curata pana nu se mai simte mirosul de otet.

Stergeti murdaria de pe tablouri cuun colt de paine. Ceea ce veti obtinenu va va veni sa credeti.

Stim sfaturile doctorilor dentisti de a schimba periuta de dinti cel putin la luni. Insa si in acest interval de timp, periuta se umple de microorganisme care ne pot imbolnavi. Puneti un pahar cu acid acetic si plasati periuta acolo si aveti rabdare pentru cateva zeci de minute. La final vei obtine o periuta cu mult mai putini intrusi periculosi.Inlaturati calcarul de pe dus cu otet. Plasati intr-o punga normala otet iar ulterior infasurati si strangeti in jurul dusului Dupa o ora aveti posibilitatea de a clati si ceea ce rezulta va fi incredibil.Tocatorul de legume poate fi curatat foarte simplu cu lamaie si sare. Poti indeparta in acest fel mirosurile neplacute care se pastreaza de obicei incorporate in el. Frecati temeinic cu 1/2 de lamaie si sare iar la final clatiti.