5 modalitati dovedite de a realiza curatenie ce iti pot usura activitatea

Toata lumea desfasoara curatenie, fie ca ne dorim sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati anumite obiecte sau lucruri din locuinta cu efort si rezultatul tot nu v-a satisfacut.

Ne-am propus astazi sa va simplificam munca si sa va mentionam cateva sfaturi rapide dar practice de a curata.Salteaua din camera de dormit este unul din lucrurile din locuinta cel mai urat de curatat. De obicei, este bine asistenta profesional asigurat la anumite intervale de timp. Insa si voi in propria locuinta aveti posibilitatea sa dati o ambianta placuta saltelei incercand popularul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte cearsaful si protectia de saltea si apoi aplicati o anumita cantitate de bicarbonat cat sa acopere intreaga suprafata; ulterior asteptati cateva ore bune si in final aspirati.

In cate situatii urmele lipite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat batai de cap? Usurati intreg procesul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si otet in proportii relativ similare. Dupa aceasta plasati vasul in cuptor si porniti-l vreme de 2 minute la un program de incalzire mare. Vaporii emanate vor inmuia resturile si ceea ce rezultade intreprins este doar sa stergeti cu o laveta cu scopul de a le elimina.Filtrul cafeleipoate capata dupa o vreme un miros urat; puneti cu jumatate apa si jumatate otet si deschideti aparatul ca si cum ati face cafea. Asteptati o ora ca otetul sa-si faca treaba si dupa aceasta goliti recipientul si incepeti din nou procesul cu apa curata pana nu se mai constata mirosul de otet.

Stergeti mizeria de pe tablouri cuo chifla. Ceea ce veti obtinenu va va veni sa credeti.

Cunoastem recomandarile doctorilor stomatologi pentru a schimba periuta de dinti cel putin la 6 luni. Totusi si in aceasta perioada, periuta se umple de bacterii care ne pot imbolnavi. Puneti un cana cu otet si plasati periuta acolo si asteptati pentru cateva ore. La final vei avea o periuta cu mai putini microbi periculosi.Scapati de piatra de pe capul de dus cu acid acetic. Turnati intr-o punga normala otet iar ulterior aplicati si strangeti in jurul capului de dus Dupa putin timp puteti clati si ceea ce veti obtine va fi excellent.

Tocatorul de legume se poate curatat cel mai simplu cu sare si lamaie. Veti inlatura astfel mirosurile neplacute care se pastreaza de obicei incorporate in el. Curatati bine cu 1/2 dintr-o lamaie si sare iar la final curatati cu apa.