Cateva moduri verificate de a desfasura curatenie care iti pot usura viata

Toata lumea face curatenie, fie ca ne place sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati anumite obiecte sau articole de prin casa cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a multumit.

Ne-am propus prin acest articol sa va simplificam activitatea si sa va prezentam cateva metode usoare dar practice de a curata.

Salteaua din dormitor este unul din obiectele din casa cel mai greu de curatat. De obicei, este recomandat asistenta de specialitate efectuat la anumite intervale de timp. Insa si voi acasa aveti posibilitatea sa dati o ambianta curata patului incercand binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte lenjeria de pat si protectia de saltea si ulterior aplicati o anumita cantitate de bicarbonat cat sa acopere in totalitate suprafata; apoi lasati cateva ore bune si in final aspirati.

In cate situatii resturile intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au dat dureri de cap? Reduceti intreg procesul astfel: puneti intr-un vas cu de apa si otet in proportii relativ similare. Un aspect esential referitor la caracteristicile serviciilor de curatenie profesionala este legat de cel care verifica procesul de curatenie. Rapiditatea cu care se fac verificari si accentul pus pe calitate atribuite celui care testeaza creaza diferenta!

Un alt punct de urmarit deosebit de important se refera la respectarea nomenclatorului de culori, care previne transmiterea prin incrucisare a variatelor microbi din unele zone din locuinta sau de la locul de munca. Corespunde cu un sistem vizual de codare creat pentru curatarea perfecta a spatiilor.Apoi plasati vasul in cuptor si porniti-l timp de 2 minute la un program de incalzire mare. Aburii emanate vor inmuia resturile si tot ce va ramanede facut este doar sa curatati cu o servetel pentru a le elimina.

Filtrul aparatului de cafeapoate capata in timp un miros urat; umpleti cu jumatate apa si jumatate otet si deschideti aparatul de parca ati crea cafea. Lasati 45 minute ca otetul sa-si faca treaba si apoi goliti recipientul si incepeti din nou reteta cu apa curata pana nu se mai simte mirosul de otet.

Eliminati murdaria de pe tablouri cuo felie de paine. Ceea ce veti obtineva va uimi.

Suntem informati privind indicatiile doctorilor stomatologi de a inlocui periuta de dinti odata la 2 luni. Dar si in in acest timp, periuta se umple de bacterii care ne pot face rau. Turnati un pahar cu otet si lasati periuta acolo si asteptati pentru cateva ore. Dupa aceasta veti capata o periuta cu mai putini microbi periculosi.

Scapati de calcarul de pe capul de dus cu otet. Plasati intr-o punga normala acid acetic iar apoi infasurati si strangeti de-a lungul capului de dus Dupa o ora aveti posibilitatea de a clati si ceea ce rezulta va fi extraordinar.

Tocatorul de legume se poate curatat foarte rapid cu lamaie si sare. Vei reduce astfel mirosurile urate care sunt retinute in mod nornal incorporate in el. Curatati temeinic cu jumatate dintr-o lamaie si sare iar la final clatiti cu apa.