O serie de modalitati dovedite de a efectua curatenie ce iti pot simplifica munca

Fiecare dintre noi desfasoara curatenie, chiar daca ne place sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati unele obiecte sau articole de prin casa cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a multumit.

Ne-am stabilit prin acest articol sa va usuram munca si sa va prezentam cateva modalitati simple dar practice de a curata.

Salteaua din camera de dormit este unul din lucrurile din casa cel mai greu de curatat. De obicei, este recomandat asistenta specializat desfasurat la anumite intervale de timp. Insa si voi in propria locuinta puteti sa oferiti o atmosfera proaspat saltelei folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Indepartati cearsaful si protectia de saltea si ulterior puneti o cantitate suficienta de bicarbonat cat sa acopere toata suprafata; ulterior asteptati cateva ore bune si in final aspirati.

De cate ori mizeriile ramase si intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Usurati intreg mecanismul astfel: puneti intr-un vas cu de apa si otet in cantitati relativ egale. Apoi puneti vasul in cuptor si porniti-l timp de 2 minute la un program de incalzire ridicata. Vaporii emanate vor inmuia resturile si ceea ce rezultade intreprins este doar sa curatati cu o carpa pentru a le indeparta.

Filtrul cafeleipoate capata dupa o vreme un miros neplacut; umpleti cu jumatate apa si 1/2 otet si deschideti aparatul de parca ati face cafea. Lasati 1.5 ore astfel incat otetul sa-si faca treaba si dupa aceasta goliti recipientul si incepeti din nou reteta cu apa curata pana nu se mai simte aroma inconfundabila de otet.

Curatati praful de pe tablouri cuo bucata de paine. Rezultatulnu va va veni sa credeti.

Avem in vedere sfaturile doctorilor dentisti de a schimba periuta de dinti cel putin la 6 luni. Dar si in in acest timp, periuta se umple de microbi care ne-ar putea face rau. Umpleti un pahar cu acid acetic si plasati periuta acolo si aveti rabdare pentru un timp. La final veti obtine o periuta cu mult mai putini microbi periculosi.Inlaturati calcarul de pe dus cu otet. Puneti intr-o punga normala otet dupa aceasta infasurati si strangeti in jurul capului de dus Dupa putin timp puteti clati si rezultatul va fi uimitor.Tocatorul de legume se poate curatat cel mai simplu cu sare si lamaie. Se pot reduce astfel mirosurile urate care sunt retinute in mod nornal incorporate in el. Frecati cu incredere cu 1/2 dintr-o lamaie si sare normala iar la final clatiti cu apa.