O serie de sfaturi verificate de a realiza curatenie care iti pot simplifica activitatea

Toata lumea efectueaza curatenie, chiar daca ne dorim sau nu. Insa de cate ori nu v-ati stresat sa curatati anumite obiecte sau articole din incapere cu efort si rezultatul tot nu v-a satisfacut.

Ne-am propus astazi sa va facem mai usoara activitatea si sa va mentionam cateva modalitati simple dar practice de a curata.

Patul din dormitor este unul din obiectele din imobil cel mai greu de curatat.In mod normal, este recomandat asistenta specializat efectuat la anumite intervale de timp. Dar si voi acasa aveti posibilitatea sa dati o ambianta proaspat saltelei folosind binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Indepartati lenjeria de pat si protectia de pat si apoi aplicati o anumita cantitate de bicarbonat cat sa acopere intreaga suprafata; apoi lasati cateva ore bune si in final aspirati.De cate ori mizeriile ramase si intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Simplificati tot mecanismul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si otet in rapoarte relativ egale. Apoi asezati cana in cuptor si porniti-l timp de 2 minute la un program de incalzire puternica. Aburii emanate vor inmuia resturile si ceea ce rezultade facut este doar sa stergeti cu o carpa cu scopul de a le elimina.

Filtrul cafeleipoate capata dupa o vreme un miros urat; umpleti cu jumatate apa si 1/2 otet si deschideti aparatul de parca ati face cafea. Lasati o ora ca otetul sa-si faca treaba iar ulterior goliti recipientul si incepeti din nou reteta cu apa proaspata pana nu se mai simte mirosul de acid acetic.

Eliminati mizeria de pe tablouri cuo bucata de paine. Rezultatulnu va va veni sa credeti.Avem in vedere recomandarile doctorilor dentisti pentru a schimba periuta de dinti odata la luni. Insa si in aceasta perioada, periuta este umpluta de microorganisme care ne pot face rau. Umpleti un pahar cu acid acetic si lasati periuta acolo si asteptati pentru cateva ore. Dupa aceasta veti capata o periuta cu mai putini intrusi periculosi.

Scapati de calcarul de pe dus cu acid acetic. Puneti intr-o punga de plastic acid acetic iar apoi aplicati si strangeti in jurul dusului Dupa o ora aveti posibilitatea de a curata si rezultatul va fi surprinzator.

Tocatorul de legume poate fi curatat foarte usor cu lamaie si sare. Vei inlatura astfel mirosurile urate care se pastreaza in mod nornal incorporate in el. Racaiti cu incredere cu jumatate de lamaie si sare de bucatarie si dupa aceasta clatiti cu apa.