7 modalitati testate de a face curatenie care iti vor usura viata

Cu totii face curatenie, fie ca agream sau nu. Insa de cate ori nu v-ati chinuit sa curatati unele obiecte sau articole de prin casa cu efort si ceea ce ati obtinut tot nu v-a placut.

Ne-am propus prin acest articol sa va facem mai usoara activitatea si sa va mentionam cateva sfaturi rapide dar practice de a curata.Salteaua din camera de dormit este unul din obiectele din imobil cel mai greu de curatat.In mod normal, este indicat asistenta profesional desfasurat la anumite intervale de timp. Insa si voi in propria locuinta aveti posibilitatea sa dati o ambianta placuta patului utilizand binecunoscutul bicarbonat de sodiu. Dati la o parte cearsaful si protectia de pat si apoi puneti o anumita cantitate de bicarbonat astfel incat saacopere intreaga suprafata; dupa aceasta asteptati cateva ore bune si in final aspirati.

De cate ori resturile intarite de mancare din cuptorul cu microunde nu v-au stresat? Usurati tot procesul astfel: puneti intr-o cana cu de apa si acid acetic in proportii relativ similare. Dupa aceasta asezati cana in cuptor si porniti-l vreme de 2 minute la un program de incalzire ridicata. Aburii rezultati vor inmuia resturile si ceea ce rezultade facut este doar sa curatati cu o servetel pentru a le elimina.Filtrul aparatului de cafeapoate avea in timp un miros urat; umpleti cu 1/2 apa si 1/2 otet si porniti aparatul ca si cum ati crea cafea. Asteptati 1.5 ore astfel incat otetul sa-si faca treaba iar pe urma goliti recipientul si repetati procesul cu apa curata pana nu se mai percepe mirosul de otet.Stergeti praful de pe tablouri cuo chifla. Ceea ce veti obtineva va uimi.

Avem in vedere indicatiile specialistilor stomatologi de a schimba periuta de dinti cel putin la 6 luni. Insa si in in acest timp, periuta se umple de bacterii care ne pot face rau. Puneti un vas cu otet si plasati periuta acolo si asteptati pentru un timp. Dupa aceasta vei avea o periuta cu mult mai putini intrusi periculosi.

Scapati de piatra de pe capul de dus cu acid acetic. Puneti intr-o punga de plastic acid acetic iar ulterior aplicati si strangeti in jurul dusului Dupa putin timp puteti curata si ceea ce veti obtine va fi extraordinar.

Tocatorul din bucatarile poate fi curatat foarte rapid cu lamaie si sare. Veti reduce in acest fel mirosurile neplacute care sunt retinute de obicei impregnate in el. Curatati cu incredere cu jumatate de lamaie si sare si dupa aceasta clatiti.