Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong beg tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga lalu panas Carlo Rino this year menampilkan koleksi lengkap beg silang, genggam lalu carry yang menampilkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yang memikat hati wanita.

Untuk penggemar kulit, beg bag dan silang dalam ragam krim lalu kelabu tua memberikan gaya ranggi dan terkini pada cuando pemakai manakala plead with sandang akibat rona jingga, biru lalu Handbag kuning menambah pesona dengan rantai kunci cetakan hati digantung agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yg ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg dapat dipanjangkan tali menjadi beg silang / ditanggalkan serta dibawa di dalam genggaman pasti mengubah pandangan terhadap kegunaan beg tersebut sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead tangan oleh karena itu membuatkan personaliti serta penampilan kurang menyerlah, lebih bernilai anda kurang yakin tidak saja waktu berhadapan tetamu tetapi dalam aktiviti seharian.

Beliau secara tidak terencana telah berjaya mengambil gambar seorang lelaki yg menaiki sebuah kenderaan jenis Produa Alza di depannya yg membuka pintu dan menarik beg mangsa kemalangan tadinya jalan raya.