Norvell and Associates: Tips voor het maken van een levensvatbare organisatie

 

De corporatie, of een organisatie voor die kwestie, is gekomen van leeftijd als de vertegenwoordiging van de persoonlijkheid van het kunstmatige of virtuele uitgevonden door mensen om bepaalde doelen die de eenzame persoon alleen kan niet hopen te bereiken te bereiken. Ironisch genoeg en als gevolg van de unieke structuur van de meeste organisaties, het is door middel van de capaciteiten van een enkelvoud leider-zeggen, de Voorzitter van een natie of de leider van de band – dat de organisatie functioneert alsof het één persoon. En we verwijzen naar die als leiders, die zonder zijn dynamische energie opwindende de hele groep, de organisatie niet kan functioneren.

 

Nog, de leider duidelijk zoals het hoofd die topjes af het lichaam waarin bijna alle de organen nodig is om het hele lichaam om te werken als één het organische leven systeem. De organisatie, de juridische persoonlijkheid die het is gekomen te zijn in moderne tijden, dankt zijn bestaan aan de vele kleine, maar belangrijke rollen genomen door mensen die de organisatie opstellen. Als wij zelfs kom te denken van het, de hoogste ambtenaar van een organisatie (zoals door de meest bescheiden van nederigste van leiders), alleen heeft een menselijk kleine taak te doen, maar grote gemaakt door de perceptie van veel of door de overdreven belang gegeven aan het standpunt en niet aan de taak.

 

In wezen, zijn taken kleine noch grote. De ijverige werknemer wordt geacht een onmisbaar onderdeel van de organisatie. Voor hij of zij die echt werkt, profiteert de hele organisatie en geen enkele persoon, of een toezichthouder of de Voorzitter van het bedrijf.

 

Hier zijn enkele tips om een organisatie een levensvatbare en dynamische en bloeiende persoonlijkheid die anderen willen zou als een onderdeel van of in ongeacht de capaciteit ervan, als klant, partner, weldoener of begunstigde te behandelen:

 

Voldoen aan behoeften van de klant

 

Elk bedrijf, of winst-georiënteerde of niet, moeten een of andere manier interactie of omgaan met het publiek bij groot of met een bepaalde marktsector of een groep van klanten. Voor de autofabrikant zou dat niet alleen de eindgebruiker maar andere indirecte klanten of entiteiten die belangstelling voor het gebruik van auto's, zoals de regering beleidsmakers en zelfs leveranciers van automotive paint of autoradio's hebben bevatten.

 

Norvell and Associates houdt zich aan deze essentiële stappen aan de oprichting van een levensvatbare organisatie die kan worden toegepast op de grote en de kleine onderneming. Mensen kunnen beter functioneren efficiënter en groter gevoel van welzijn krijgen wanneer zij zich binnen een omgeving waarmee gevoel van belongingness of aanvaarding, alsmede psychologische beloningen, niet alleen materiële voordelen kunnen worden verankerd.