Descopera cateva sfaturi pentru a mentine mai multe zile ordinea in locuintaIntr-o casa in curat in permanenta nu este creat prin vraji magice, ci responsabilitate. Chiar si tu te poti bucura in permanenta de curatenie, in situatia in care se tine in seama cateva idei valoroase.

In eventualitatea in care in acest moment te decizi sa desfasori ordine in locuinta, nu incepe sa desfasori totul intr-o singura zi. Doar daca te gandesti la timpul de lucrul, vei fi atras sa te lasi pagubas. Porneste cu o singura incapere si apoi consecutiv fa-le pe toate.

Dupa ce termini, mentinerea curateniei este cheia triumfului. Doar cateva minute petrecute in fiecare zi strangand tot ce nu este pus la punct te pot scuti de ceva ce poate deveni dificil.

Aparate inovatoare pentru a face curatenie

Incearca sa nu pastrezi foarte multe articole decorative in locuinta. Acestea strang praful si sunt foarte dificil de intretinut.

Pastreaza undeva in casa cateva boxe pe care sa notezi continutul si uneori verifica ce mai e necesar de pus de-o parte in acestea.

Indiferent daca iubesti magnetii de pe refrigerator, nu trebuie sa aduni o multime. Altfel, in gandurile tale va fi haos din cauza lucrurilor inmormanite si astfel va fi si in locuinta ta. Nici nu concepi cat de mult pot influenta micile memorii.

In privinta prafului, nu trebuie sa iei intotdeauna o laveta si o solutie speciala, asta o poti intreprinde oricand. Cel mai bine, cumpara un instrument de curatat praful profesional si la doua zile sterge cu acesta. Va dura doar 10 minute maximum sa cureti intreaga caas. Desigur, daca nu te opresti sa privesti la televizor dupa ce faci curatenie cate un corp de mobilier.

De asemenea, sa pui aspiratorul zilnic este extrem de stresant si obositor, insa ai posibilitatea sa dai o data la cateva zile cu matura. Fii atenta ca inainte sa cureti praful. Daca o desfasori la urma, muncesti in zadar pentru ca in timp ce dai cu matura praful se va depune inapoi.