Decizia dintre a angaja un furnizor calificat de curatenie sau intrebuintarea unei echipe proprii de curatenie in companie

Sunt convins ca acesta incertitudine framanta orice proprietar de firma ce isi doreste nu doar fata de confortul sau dar si pentru subordonatii sai sa existe curat in firma unde isi au lucrul zilnice.

Primul lucru care il va face este sa adune cereri de oferta de la companii de curatenie iar ulterior va executa o calculatie rapida unde i se vor situa bugetul daca foloseste personal propriu la curatenie.In urma efectuarea acestei analize majoritatea s vor afla la ideea ca ar fi sfat alegere curatenie ieftina mai ok sa utilizezi personal propriu de curatenie. Cel mai important aspect in cazul serviciilor de curatenie specializata este legat de oamenii care controleaza activitatea de curatenie. Frecventa cu care se executa aceste teste si importanta pusa pe rezultate din partea controlorului pot duce la succes!

Un alt punct de urmarit foarte de semnalat este legat de aplicarea codului de culori, care previne transmiterea prin multiplicare a variatelor microbi din anumite incaperi din casa sau de la birou. Corespunde cu un mecanism de simbolizare generat pentru curatarea corecta a suprafetelor.Astfel problema este de ce mai exista companii de curatenie?

Greseala pe care o fac toti este ca solutia este facuta pe formule matematice evidenta altor aspecte ca exemplu cel care va executa curatenie cand altii intra in concediu.

Neluand in considerare aceste informatii tariful serviciilor va fi in mod sigur mai mic in raport cu cel al companiei de curatenie dar in timp veti vedea ca vei avea tot felul de deficiente, calitate redusa a curateniei si nu in ultimul rand costuri mult mai sporite fata de cel al companiilor de curatenie care le-ai fi gasit.