Selectia intre a contacta un prestator calificat in curatenie ori utilizarea unui personal propriu de ordine in companie

Sunt constient ca o astfel de problema o are orice patron care vizeaza atat fata de placerea sa dar si pentru oamenii sai sa existe curat in firma in care isi desfasoara activitatea proprii.

Cel dintai aspect ce il va sili este sa stranga cereri de oferta de la firme de curatenie iar ulterior va realiza un calcul usoara unde i se vor afla cheltuielile in situatia in care foloseste echipa proprie la curatenie.In urma efectuarea unei astfel de identificari toti s vor afla la concluzia ca e mai bine sa-ti angajezi oamenii proprii la activitate. Un factor esential in cazul activitatilor de curatenie specializata il reprezinta oamenii care controleaza procesul de curatenie. Rapiditatea cu care se executa controalele si accentul pus pe rezultate din partea Curatenie cu bani putini supervisorului creaza diferenta!

Un alt aspect foarte de semnalat se refera la respectarea nomenclatorului de culori, care previne contaminarea prin incrucisare a variatelor microbi din anumite incaperi din locuinta sau de la birou. Reprezinta un sistem de simbolizare dezvoltat pentru igienizarea corecta a suprafetelor.Ca urmare dilema este de ce mai exista companii de curatenie?

Greseala facuta de toti e ca analiza acestora este justificata doar pe calcule incomplete fara a tine cont de alti aspecte cum ar fi cel care va efectua curatenie atunci cand toti ceilalti au zile libere.In totalitate astfel de masuratori genereaza costuri care credeti-ma nu sunt mici.

Neluand in considerare astfel de sfaturi pretul curateniei e in mod sigur mai ieftin decat cel al companiei de curatenie insa in timp veti observa ca vei observa o groaza de erori, calitate redusa a muncii si in plus deficite mult mai inalte decat cel al societatilor de curatenie care le-ai fi gasit.