Selectia intre a solicita un furnizor calificat de curatenie sau angajarea unui om de curatenie in societate

Stiu ca acesta problema framanta oricare manager care isi propune nu doar pentru el cat si pentru oamenii lui sa existe ordine in spatiul in care isi desfasoara lucrul din fisa postului.

Singurul factor ce il va impinge este sa identifice oferte de la companii de curatenie iar dupa aceasta va efectua o calculatie simpla cat vor ajunge cheltuielile in situatia in care foloseste personal propriu la curatenie.Dupa executarea acestei determinari toti s vor afla la ideea ca ar fi mai bine sa-ti angajezi persoane proprii de activitate. Un aspect esential referitor la caracteristicile activitatilor de curatenie profesionala este legat de oamenii care testeaza activitatea de curatenie. Frecventa cu care se fac verificari si accentul pus pe rezultate din partea celui care testeaza fac diferenta!

Un alt atribut extrem de important se refera la respectarea codului de culori, care previne transmiterea prin multiplicare a diferitelor microorganisme din unele zone din locuinta sau de la locul de munca. Corespunde cu un sistem de simbolizare creat pentru curatarea corecta a suprafetelor.In aceasta situatie problema este de ce mai sunt si furnizori de curatenie?

Eroarea pe care o fac majoritatea este ca metoda acestora ar fi justificata doar pe formule matematice si nu tin cont de alti factori ca spre ex. cine va efectua curatenie cand ceilalti intra in concediu.

Impreuna astfel de aspecte genereaza deficite care credeti-ma nu par a fi deloc reduse.

Ne tinand cont de astfel de informatii tariful curateniei va fi bineinteles mai mic in raport cu cel al furnizorului de curatenie insa dupa o perioada vei constata ca veti gasi o multime de neajunsuri, prestatie redusa a serviciilor si mai presus de toate costuri mai ridicate vs cel al societatilor de curatenie care le-ai fi gasit.