Selectia intre a angaja o firma specializata de curatenie ori utilizarea unei persoane care sa se ocupe de curatenie in companie

Sunt constient ca o astfel de dilema framanta oricare director ce isi doreste atat pentru confortul sau dar si pentru subordonatii sai sa existe ordine in spatiul in care isi executa lucrul proprii.

Primul factor ce il va face este sa selecteze oferte de la firme de curatenie iar dupa aceasta va executa un calcul rapida unde vor ajunge costurile in situatia in care ar angaja persoane proprii la curatenie.In urma executarea unei astfel de calculatii toti se vor situa la consecinta ca poate fi mai bine sa folosesti oamenii proprii la curatenie. Cel mai important aspect in cazul serviciilor de curatenie profesionala il constituie oamenii care testeaza procesul de curatenie. Regularitatea cu care se executa aceste teste si importanta pusa pe calitate atribuite controlorului pot duce la succes!

Un alt aspect extrem de important are in vedere aplicarea codului de culori, ce poate combate transmiterea prin incrucisare a diferitelor microorganisme din unele incaperi din imobil sau de la birou. Este un mecanism de codare generat pentru curatarea perfecta a suprafetelor.Atunci indoiala consta in de ce mai exista prestatori de curatenie?

Eroarea in care cad majoritatea este ca metoda acestora este justificata doar pe calcule matematice caracteristici cum ar fi cine va crea curatenie cand ceilalti beneficiaza de zile libere.

Fara a tine cont de aceste aspecte pretul serviciilor va fi intradevar mai mic fata de cel al firmei de curatenie dar dupa o vreme vei constata ca vei dobandi o multime de probleme, eficienta proasta a lucrarilor si mai mult de atat cheltuieli mai om de curatenie vs firma mari in raport cu cel al societatilor de curatenie pe care le-ai fi contractat.