Cum ma inregistra in baza de date a unei agentii de casting pentru reclame

O agentie de casting se ocupa de plasarea diferitelor tipuri de personaje in diferite tipuri de productii: incepand de la filme sau spoturi publicitare unde este nevoie de actori profesionisti, trecand prin videoclipuri unde dansatorii si cascadorii sunt cheia si pana la emisiuni in care este nevoie de public spectator.

Pe langa toate acestea, exista filmele sau videoclipurile in care este nevoie de figuratie simpla sau figuratie speciala, evenimentele care cer personal de hostess si asa mai departe.

Cand vine vorba de actori, cascadori, dansatori, solisti, DJ sau MC, pentru a fi ales trebuie sa ai ceva experienta pe domeniul respectiv, dar daca ne referim la figuratie sau public spectator, sansele tale sa fii ales, ca persoana avand cu totul alta ocupatie, sunt foarte mari.

Avem nevoie adesea de tot felul de tipuri de personaje, mai greu sau mai usor de gasit: bebelusi, copii, tineri, varsta a doua, varsta a treia, barbati cu barba, barbati fara par, femei blonde, roscate sau brunete, rapperi, rockeri, punkeri, chiar animale, persoane de culoare, asiatici sau albi. Profilul tau ar putea fi cel pe care il cautam!

Asadar, ca sa-ti raspundem pe scurt, oricine se poate inscrie in baza de date a agentiei noastre de casting. Inscriete si tu acum! Click aici