Az aranyér orvos kezeléseiről

Az aranyér orvos kezeléseiről

Szakmai orientációm a proctologia, a proctologia a sebészet témakörén belül található, ismertebb néven aranyér orvos vagyok, mivel az aranyér panaszok és minden más egyéb végbélhez kapcsolódó panasz orvoslásával foglalkozom. Sebész egyetemi diplomámat 1991 – ben kaptam meg, lassan huszonöt éves gyakorlattal praktizálok. A hosszú gyakorlatnak és az állandó önképzésnek köszönhetően a rendelőmet felkereső betegek a legjobb orvoslásban részesülhetnek. Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Colorproctologiai Társaságnak és a Magyar Gastroenterologiai Társaságnak is állandó tagja vagyok, valamint aktív tagja a colorproctologiai értekezéseknek.
A végbélsipoly tünetei részletesebben
A végbélsipoly tünetei viszonylag kényelmetlen hatásokkal alakulnak ki, éppen ezért a páciensek legtöbbje nem is halasztja hosszú időn át az rendelő felkeresését. Akármikor hívhatja praxisomat, ha az adott időben nem is vagyok elérhető bent, segítőkész kolleganőim tudják fogadni hívását. Amennyiben a tünet azonnali kezelést igényel, a mobil telefonomon akármilyen időpontban elérhető vagyok. A végbélsipoly tünetei közül a legjellemzőbb a végbél nyílásából folyó gennyes, olykor akár véres váladék. A váladékozás lehet szakaszos vagy akár állandó jelleggel is. A folyamatos gennyedzés gyulladás kialakulásához vezethet, ez komolyabb panaszoknál akár a végbél izmainak ellazulását is eredményezheti. Az ijesztő következményei hallatán minden érintett számára érthető lehet, miért fontos minél előbb szakorvosi rendelőt felkeresni.
Mire enged következtetni a végbéltáji viszketés
A végbéltáji viszketés sokféle betegségnek lehet következménye, éppen ezért6pont ezért alaposabb vizsgálat nélkül elhamarkodottság lenne megállapítani mi felelős a tünetekért. Nagyon fontos, hogy a panaszokkal minél korábban forduljon orvoshoz. A hosszú orvosi pályafutásom alatt rengeteg végbéltáji viszketést orvosoltam, a tapasztalatnak hála gyorsan és teljes megbízhatósággal meg tudom állapítani mi húzódik meg a betegség kialakulása mögött. A majd negyed éves gyakorlat és a folyamatos képzésnek eredményeképpen a legmegfelelőbb kezelésben részesülhetnek betegeim. A Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Coloproctologiai Társaságnak és a Magyar Gastroenterologiai Társaságnak is tagja vagyok.
A külső aranyér műtét fontosságáról