Ce solutii sunt ca sa suprimi murdaria din apartament?

Iti doresti sa uiti de mop si boarfe, ai intotdeauna senzatia ca indiferent cat il maturi, mizeria se asterne orice ai face?

Inlocuieste lucrurile care atrag praful rapid

Desi te straduiesti sa-l elimini in firme de curatenie - avantaje fiecare zi, ca mizeria praful. Ca urmare, pentru aa-l reduce trebuie sa cureti obiectele ce il absorb. Presul reprezinta primul care e important sa fie eliminat, si totodata perdelele, draperiile si mobilierulcaptusit. Mentine parchetul curat, inlocuieste carpetele cu perdele simple, iar mobilierulcapitonat cu altceva din piele.

Elimina murdaria corect de 2 ori pe luna.

Devreme ce-ai de suprafetele ce magnetizeaza praful, elimina murdaria. Curatenia e necesar sa se axeze de la suprafetele superioare catre inferioare. Aminteste-ti de lustre si de ramele tablourilor. Dupa ce indepartezi toate spatiile, murdaria e necesar sa mearga intr-o zona. Ei bine, se va pune pe pardoseala. Deci, in momentul ce stergi murdaria din locuinta e necesar sa stergi podeaua. dispus sa aspiri, nu e bine. Nu vei crea decat sa ridici mizeria inapoi. Cel mai bine ar fi sa aspiri.

Pe masura se afla mai multe obiecte asezate dezordonat, cu atat mai mult praful va ramane in casa. Pastreaza haine mizerabile in cosul special. Du la gunoi revistele si caietele nefolositoare. Cand ai ceva relatii in servicii de curatenie, poti sa te gandesti despre cum sa lansezi o afacere de mica amploare pe cont propriu. Zonele de case ridicate de curand, concesionate de catre arhitecti, din acest motiv vor fi indemnati sa le dea in chirie pentru a nu da impozite umflate. Posesorii acestor case au nevoie de firme de curatenie dedicate pentru garsonierele ce se concesioneaza sau inainte de venirea propritarilor.

Aceste lucrari pot solicita in plus fata de asigurarea curateniei, pot impune astfel si preluarea restului menajer uitate la plecare de chiriasi sau lucrari de reparatie minore. Introduceti asemenea sfaturi la munca desfasurata pentru a deveni mai competenti. Clateste intotdeauna farfuriile si curata tava in urma ce ai mancat. Curata lenjeriile o data pe saptamana. Mirosul urat indrageste asternuturile. Pastreaza asternuturile pe care nu le utilizezi in cutii. Asemenea e important sa procedezi si cu hainele care nu sunt la moda.

Daca vrei sa ai sub control murdaria din camera, e important sa demontezi sitele din refrigerator.