Cum suprimi mizeria din apartament?

Te-ai plictisit de matura si lavete, ai in orice moment senzatia ca oricat de mult il maturi, praful revine dupa ce ai terminat?

Degeaba vrei sa-l elimini mereu, ca praful praful. Asa ca, pentru a scapa de el e necesar sa elimini structurile ce-l atrag. Carpeta este unul dintre cele care trebuie sa dispara, ca de altfel si paturile, jaluzelele si mobilierulcaptusit. Lasa pardoseala golita, schimba carpetele cu perdele usoare, iar mobilierulcaptusit cu o canapea din piele.

Aspira murdaria cu atentie de 4 firme de curatenie ori pe luna.Devreme ce-ai eliminat de suprafetele care strang microorganismele, aspira mizeria. Stersul e bine sa sa se axeze de la zonele mai inalte catre cele de jos. Aminteste-ti de candelabre si de marginile picturilor. Dupa ce indepartezi multe dintre spatiile, murdaria e esential sa mearga intr-o zona. Ei bine, va ajunge pe parchet. Asa ca, imediat ce stergi mizeria din locuinta trebuie sa cureti pardoseala. Vei fi dispus sa dai cu matura, nu este ok. Nu vei face alt lucru decat sa ridici murdaria la loc. Cand dispuneti de ceva experienta in lucrari de curatenie, ati putea sa te documentezi cum sa incepeti un serviciu de nisa individual. Zonele de birouri nou create, concesionate de arhitecti, care ca urmare vor fi constransi sa le vanda pentru a nu da taxe marite. Patronii acestor vile sunt in cautarea de firme de curatenie specializate pentru garsonierele ce se vand sau inainte de sosirea chiriasilor.

Asemenea probleme cer mai mult decat asigurarea curateniei, pot impune de exemplu si aruncarea restului menajer ramase in urma de proprietari sau reparatii . Luati in considerare asemenea informatii in propunerea desfasurata pentru a ajunge mai informati. Bine ar fi sa folosesti mopul.

Tine incaperea in ordine

In functie de cat exista multe toale aruncate vraiste, cu atat mai mult mizeria va exista in camera. Intretine haine mizere in cosul de rufe. Arunca revistele si ziarele vechi. Curata in permanenta vesela si curata masa dupa ce te-ai alimentat. Curata lenjeriile o data pe luna. Murdaria acopera lenjeriile. Pastreaza paturile pe care nu le utilizezi in saci. Astfel trebuie sa intreprinzi si cu imbracamintea care nu le folosesti.

Inlocuieste consumabilele de la refrigerator

Daca iti doresti sa mentii sub control praful din locuinta, e important sa inlocuiesti sitele de la ventilator.