Lady Gaga Selectie bij Coolcat!

Toe aan nieuwe, stoere en gewaagde kleding? Vanaf vandaag zit de Limited Edition Lady Gaga Selectie in dezelfde groot reeks Coolcat stores in Nederland en Belgie! De selectie bestaat uit tops plus tees met prints bijvoorbeeld je dat van Lady Gaga gewend bent: boven your face!

De selectie is dezelfde must have voor allemaal fans betreffende Lady Gaga, de megaster die wereldwijd miljoenen lieden inspireert met haar muziek en extravagante stijl. Eind

mei werd haar nieuwe album ʻBorn This Wayʼ gelanceerd. Inmiddels zijn daar meer later twee miljoen exemplaren betreffende verkocht plus is haar clip met Youtube zoʼn 60 miljoen keer bekeken.

Zolang het voorraad strekt…

De komende weken staat Coolcat boven het teken van Lady Gaga. Het Limited Edition Lady Gaga Collectie zijn geinspireerd met de muziek, songteksten en de clips van ʻBorn This Wayʼ. De collectie bestaat eruit tops en t-shirts boven verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar boven alle damesmaten. De tops kosten €19, 95, het t-shirts €24, 95.

Verkrijgbaar zolang het voorraad strekt…

Met het tees en tops laten de fans er genkele misverstand betreffende bestaan wie hen inspireert. F***ing famous ʻcause I was Born This Way, luidt het tekst met een betreffende de tops. Die tekst kan natuurlijk maar betreffende een persoon zijn: Lady Gaga. Met elke top of t-shirt staat dezelfde tekst ofwel afbeelding betreffende het stijlicoon. Net indien Lady Gaga zelf zoekt Coolcat met deze selectie de grens op: het collectie zijn sexy, stoer maar wel met glamour en kent veel contrasten.

De shirts hebben dezelfde loose fit met opengewerkte details met de mouwen. De omvangrijke fotoprints doen een beetje rock aan, maar het shiny strass steentjes met de letters geven ʻt tegelijk dezelfde glamour look. De Michael, Kors, Olivia, Instappers, rose, gold, dames selectie kent meer contrasten, bijvoorbeeld tanktops met een stoere racerback, echter met zijde als tegenwicht: sweet plus sjiek, typisch Lady Gaga.Coolcat ontwikkelde de selectie in nauwe samenwerking met Universal Music/Bravado, de platenmaatschappij van Lady Gaga plus vele verschillende grote artiesten. Zo zit er met dit moment ook dezelfde Justin Bieber t-shirt selectie voor damesmaten in het Coolcat-winkels.

Verkrijgbaar in 66 Coolcat stores

De Limited Edition Lady Gaga Selectie is verkrijgbaar in 66 Coolcat stores in Nederland en Belgie. Zie voor winkeladressen www.coolcat.nl.

Lady Gaga look-a-like contest

Bij het lancering betreffende de selectie wordt met 16 juni een Lady Gaga look-a-like contest gehouden in samenwerking met DYou http://dictionary.reference.com/browse/Michael magazine, het nieuwe meidenglossy van

Sanoma die ook in het teken staat van Lady Gaga. Tientallen uitverkoren look-a-likes tonen hun looks aan een jury met presentatrice en zangeres Sita, hiphop

choreograaf Shaker, Coolcat oprichter Roland Kahn en DYou redactrice Tess.