CWRU/CPH MFA, der Handler Program Grad Elizabeth A. Davis Nomineret til TonyA�En� - Cleveland Fine Arts

En anden stjerne, Case Western Reserve University/Cleveland Play House MFA, der Handler Program skinner for resten af verden at se.

Elizabeth A. Davis, 2006 uddannet fra Case Western Reserve University/Cleveland Play House MFA, der Handler Program, der modtages en Tonyh Award-nominering for Best Performance by an Actress in a Fremhævede Rolle i en Musical, for en gangs skyld, baseret på en Oscarh-vindende uafhængige film.

Onceled pack i Tonyh Award-nomineringer i dag med i alt 11 nomineringer, heriblandt Bedste Musical. Siden 1996, Cleveland Play House (CPH) har indgået et samarbejde med Case Western Reserve University (CWRU) at tilbyde en Master of Fine Arts (MFA) grad i at Handle. I 2003, MFA klasser og ensemble flyttet fra universitetet til CPH faciliteter til at fremme forbindelsen mellem uddannelse og det professionelle teater.

+canal

Dette er den første Tonyh Award-nominering for en uddannet MFA Fungerende Program. Davis et vidnesbyrd til det program, der i de seneste rekruttering indsats ved at sige, "Min Broadway debut-er, hvad min CWRU/CPH MFA gør det muligt for mig at gøre." Vinderen af Tonyh Priser vil blive annonceret på 10 juni, 2012.

"Alle af os ved College of Arts and Sciences, er begejstret for Elizabeth' s succes. Efter at have set hendes flytter forestillinger ved flere lejligheder, jeg kan sige, at det er ingen overraskelse, at hendes talent har bragt hende ros så tidligt i sin karriere," siger Dekan Cyrus C. Taylor. "Elizabeth har været gavmild med sin tid på at støtte de studerende i MFA, der Handler Program, og jeg er meget stolt af, at hun fik sin sceniske uddannelse som en del af vores partnerskab med Cleveland Play House."

"Vi ved CPH er så stolte af Elizabeth," erklærer CPH Kunstnerisk Direktør Michael Flor. "Hendes talent og karakter er udtryk for den form for aktør CWRU/CPH UDENRIGSMINISTERIET bestræber sig på at producere. Elizabeth ' s succes er endnu en indikation på succes bemærkelsesværdige partnerskab med CWRU."

"Vi er meget stolte af Elizabeth og hendes resultater," siger Ron Wilson, direktør for CWRU/CPH MFA, der Handler Program og formand for CWRU ' s Afdeling for Teater. "Hun har mere end opfyldt vores forventninger."

I 2011, CPH begyndte at optræde i tre state-of-the-art ydeevne faciliteter på PlayhouseSquare, den største performing arts center uden for New York City. MFA, der Handler Programmet også indtager ekspansiv generalprøve og klasse plads langs CPH administrative kontorer, der støder op til teatre.

Grundlagt i 1915, Cleveland Spille Hus, er Usa ' s første professionelle egnsteater. Mere end 11 millioner mennesker har deltaget i over 1.100 produktioner på Cleveland Play House - herunder mere end 100 Amerikanske og/eller verdenspremierer. I dag, under ledelse af Kunstneriske Direktør Michael Bloom og Administrerende Direktør Kevin Moore, Cleveland Play House er en kunstner-drevet teater, der tjener fællesskabet ved at holde rigtigt til sin mission: At inspirere, stimulere og underholde forskellige målgrupper i det Nordøstlige Ohio ved at producere spil og teater uddannelser af højeste faglige standarder.

Cleveland Play House er finansieret gennem generøsitet af Cuyahoga County beboere gennem Cuyahoga Kunst og Kultur, og Ohio kunstråd er med til at finansiere Cleveland Play House med statslige skatte-dollars til fremme af den økonomiske vækst, uddannelsesniveau og kulturelle berigelse for alle Ohioans.

Case Western Reserve University er blandt landets førende forskningsinstitutioner. Grundlagt i 1826 og formet af den unikke fusion af de Tilfælde, Institut for Teknologi og Western Reserve University, Case Western Reserve er kendetegnet ved sine styrker i uddannelse, forskning, service og erfaringsbaseret læring. Placeret i Cleveland, Case Western Reserve tilbyder nationalt anerkendte programmer i Kunst og Videnskab, Dental Medicin, Teknik, Jura, Forvaltning, Medicin, Sygepleje og Socialt Arbejde.