Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong plead tangan milik seorang pengunjung wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga serta panas Carlo Rino 2012 menampilkan koleksi lengkap beg silang, genggam serta carry yang memunculkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan pada perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga yg memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg bag dan silang dalam warna krim dan kelabu tua memberikan gaya ranggi serta terkini kepada cuando pemakai manakala beg sandang dengan rona jingga, biru lalu kuning menambah pesona melalui rantai kunci cetakan hati digantung agar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita yg ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg bisa dipanjangkan tali menjadi plead silang / ditanggalkan serta dibawa di dalam genggaman persis mengubah pandangan terhadap guna beg itu sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead with tangan jadi akan mengcreate personaliti juga penampilan minim menyerlah, bertambah penting kamu kurang yakin bukan aja ketika berhadapan tetamu walaupun dalam aktiviti seharian.

Beliau secara bukan sengaja Beg Tangan Murah telah berjaya mengambil gambar adalah lelaki yg menaiki suatu kenderaan jenis Produa Ascenso di depannya yang mengregister pintu lalu mengambil plead mangsa kemalangan di atas alur raya.